Calatoreste in Germania in conditii optime de transport international

de | ian. 15, 2019 | Auto

Compania noastra de transport persoane iti ofera servicii gratuite de rezervare bilete pentru transport international de persoane avand plecari zilnice inclusiv din Romania spre Germania. Va asiguram  conditii excelente de transport si puteti opta oricand atat pentru o cursa de transport persoane Bucuresti Germania cat si pentru alte destinatii intrucat colaboram cu cele mai serioase companii de transport international.

Fiecare companie colaboratoare dispune de parcuri auto cu autocare si microbuze ultra moderne care sunt dotate la standarde Europene. Cele mai multe autovehicule din parcul auto sunt  destinate transportului rutier de persoane  si fac parte din clasa Setra si Mercedes avand in dotare  55 sau 70 de locuri , sunt confortabile si foarte moderne.

Microbuzele companiilor pertenere de transport persoane sunt in cea mai mare parte marca Mercedes Sprinter din categoria de 8 plus 1 care alaturi de microbuze de 17 sau 22 de locuri pentru transport international de persoane transforma calatoria ta intr-o adevarata placere.

Toate masinile pe care le oferim pentru prestarea serviciilor de transport international sunt igienizate dupa fiecare cursa in parte, au verificari tehnice la zi si sunt foarte bine intretinute.

Conditiile de transport pe care ti le oferim te fac sa revii de fiecare data cand ai nevoie sa ajungi la destinatia aleasa, indiferent daca este vara torida sau iarna cu zapezi abundente, flota noastra avand dotari si echipamente adecvate astfel incat acestea sa nu reprezinte cauze pentru intarzieri sau amanari ale curselor intrucat noi stim ce inseamna si cat de mult conteaza zi de zi punctualitatea .

Acesta este un mare avantaj pentru ca tu sa calatoresti confortabil iar soferii nostrii profesionisti iti asigura calatoria in siguranta. Toate acestea vin in intampinarea nevoilor tale  pentru ca tu sa beneficiezi de curse civilizate sip e parcursul drumului sa poti fi relaxat.

Conditiile de transport de care tu beneficiezi dupa ce ti-ai rezervat locul absolut gratuit te fac sa revii de fiecare data cand ai nevoie sa ajungi la destinatia aleasa.

Suntem pregatiti sa-ti oferim un transport comod si la timp indiferent  de anotimp flota partenerilor nostrii avand dotari si decvate astfel incat tu sa nu intarzii la destinatie si sa ajungi la timp, dupa o calatorie foarte placuta.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]