Mesteru Manole va ofera si in 2019 cele mai bune preturi de pe piata la teava rectangulara

Teava rectangulara este materialul care apare foarte des in discutiile si aprovizionarile specialistilor in constructii. Motivul este utilitatea speciale pe care o are acest material, dar si rezistenta sa sporita. De asemenea, faptul se gaseste la preturi bune si poate fi usor achizitionat reprezinta un alt avantaj important.

teava rectangulara

Materialele de constructie existente pe piata pot fi de foarte multe ori neadecvate uzului pentru care sunt achizitionate, iar atunci cand este vorba despre materiale metalice folosite pentru realizarea de structuri, acest lucru nu poate fi permis. Teava rectangulara vine ca o rezolvare a problemei in cauza, fiind un produs foarte capabil indeplinirii scopului pentru care a fost realizata.

Ce trasaturi specifice detine teava rectangulara?

Teava rectangulara este un material realizat in totalitate din otel. Structura sa este cam la fel cu structura tevilor clasice, cunoscute la scara larga. Totusi, aceasta difera fata de cele obisnuite printr-un element specific si anume forma. Aceasta are o forma rectangulara, dupa cum releva si din numele sau, aspect ce ii permite asigurarea unei rezistente ridicate tuturor proiectelor in care este utilizata. De asemenea, materialul nu contine puncte de sudura care ar putea reprezenta puncte de rupere, ci beneficiaza de o suprafata uniforma, cu duritate distribuita in mod egal pe intreaga sa lungime.

Proiecte in care teava rectangulara este o solutie des utilizata si eficienta

Teava rectangulara este foarte des utilizata pentru realizarea de confectii si constructii din metal, acolo unde este nevoie de un material cu o rezistenta ridicata la presiuni puternice si de o durabilitate fara egal. De asemenea, este cea mai utilizata optiune de material metalic atunci cand vine vorba de confectionarea balustradelor pentru autostrazi sau chiar in cazul realizarea de piese pentru masini. Totusi, poate cea mai importanta utilizare posibila pentru teava rectangulara este cea din cadrul realizarii structurilor de rezistenta. Atributele pe care aceasta le detine o fac foarte potrivita pentru a sustine diverse constructii si a le spori rezistenta in timp.

Principalele carecteristici ce recomanda teava rectangulara pentru a fi utilizata in proiectele mentionate anterior

Ca orice alt material utilizat in constructii si teava rectangulara se remarca printr-o serie de caracteristici specifice. Aceste caracteristici o recomanda pentru a fi folosita in diferite contexte, in care sunt necesare materiale cu o duritate ridicata. Astfel, teava rectangulara este un material metalic cu rezistenta ridicata, ce poate fi realizat in doua moduri: fie prin finisare la cald, fie prin finisare la rece. Fiecare dintre aceste moduri ii asigura o categorie de proprietati speciale.

Atunci cand discutam despre varianta finisata la cald, acestea are posibilitati mult mai ridicate de deformare si se pliaza foarte bine pentru utilizari in materiale ce sunt supuse adesea unor presiuni dinamice, in timp ce varianta finisata la rece este ideala pentru realizarea de structuri fixe utilizate adesea in constructiile civile.

Orice varianta ar fi aleasa, teava rectangulara va fi intotdeauna un partener de incredere al oricarui proiect, transpunand asupra acestuia caracteristicile speciale pe care le detine. In plus, materialul de la Mesteru Manole este realizat cu respectarea unor standarde inalte, ce stabilesc toleranta, caracteristicile si dimensiunile pe care aceasta le are.

Teava rectangulara se gaseste la Mesteru Manole la super perturi

Totusi atunci cand vorbim despre preturi pentru teava rectangulara, oare lucrurile mai sunt la fel de simple? Nu este cazul sau, deoarece poate fi achizitionata de catre aproape orice persoana ce realizeaza un proiect propriu sau profesional, aceasta fiind o investitie pe termen lung, extrem de eficienta din punct de vedere al pretului. Pentru o lista de preturi pentru teava rectangulara intrati aici: https://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rectangulara.

Contact – magazin online de materiale de constructii Mesteru Manole

  • Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406
  • Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585
  • Instalatii si produse electrice: 0740 105 588
  • Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585
  • Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585