Balustrade inox din lemn cu design modern

de | dec. 20, 2018 | Home & Deco

Atunci cand doriti sa va transformati locuinta intr-una de vis, aveti in calcul toate posibilitatile. Plecati cu un proiect bine stabilit, in care sperati ca dorintele dumneavoastra vor fi indeplinite. Atunci cand aveti o casa cu etaj, balustrada este si ea un punct de atractie. Art Expert Inox va garanteaza o lucrare de calitate, balustradele de inox fiind disponibile intr-o gama variata de modele, pentru toate gusturile si pentru orice tip de locuinta!

Balustradele de inox cu insertii din lemn, un design inovator

Pentru a fi potrivite pentru oricare tip de locuinta, balustradele de inox capata din ce in ce mai multe forme. Lemnul, prin textura si naturaletea sa, ofera casei dumneavoastra acel “ je ne sais quoi”. In acelasi timp, lemnul se potriveste cu oricare design interior ales. Totul tine de cum sunt pozitionate placile din lemn pe balustrada de inox.

Daca va ganditi sa alegeti o balustrada ArtExpert de inox cu placi de lemn, aveti multe optiuni dintre care sa alegeti. Lemnul se poate insera si pe mana curenta, astfel incat balustrada va fi exact aceea pe care ati visat-o. 

Placile din lemn pot fi dispuse pe balustrada din inox in mai multe feluri. De asemenea, dumneavoastra sunteti liberi sa alegeti care este tipul de lemn dorit, astfel incat acesta sa se potriveasca cu mobila, parchetul si, in general, cu tot designul interior prezent in locuinta dumneavoastra. Nu uitati sa aveti in vedere toate aceste aspecte atunci cand alegeti balustrada de inox cu placi din lemn, pentru ca aceasta sa se potriveasca cu interiorul casei dumneavoastra.

Ideile dumneavoastra pot fi puse in practica deoarece firma noastra se adapteaza la orice tip de proiect. Astfel, daca v-ati gandit deja la un model de balustrada de inox cu placi din lemn, puteti sa ni-l impartasiti! Ne plac provocarile si, cu siguranta, ideea dumneavoastra va prinde viata.

Balustradele de inox cu placi din lemn se potrivesc oricarui design al locuintei?

Raspunsul este unul afirmativ. Indiferent daca locuinta dumneavoastra este una moderna sau daca doriti sa modificati interiorul, balustradele de inox cu placi din lemn se potrivesc de minune! 

In cazul designului modern, puteti alege orice tip de balustrada de inox. In cazul in care locuinta dumneavoastra este alcatuita predominanti din lemn, atunci balustradele de inox cu placi din lemn constituie varianta optima.

Suntem la dispozitia dumneavoastra, astfel incat sa putem realiza orice model de balustrada de inox cu placi din lemn, care in afara de designul atractiv sa fie confectionata si montata rapid si perfect, pentru un plus de durabilitate si siguranta.

Contactati-ne pentru a cere o oferta de pret si accesati-ne siteul pentru a vizualiza toate produsele si lucrarile noastre. Nu veti fi dezamagiti! Nu va temeti atunci cand doriti sa va expuneti o parere sau o idee, noi va vom oferi consilierea necesara si, eventual, va vom ajuta cu cateva sfaturi! 

Va oferim cele mai bune preturi in raport cu calitatea produselor si a serviciilor, seriozitate, profesionalism si rapiditate in realizarea balustradelor de inox!

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]