O buna parte din activitatea contidiana a unui birou de firma se bazeaza si pe serviciul de reincarcari cartuse pe loc pentru lucrari care sunt produse si pe care mai apoi angajatii trebuie sa le imprime pentru continuarea proceselor de productie asa cum sunt ele specificate.

De regula imprimantele care sunt utilizate sunt in marea lor majoritate echipamente de mare capacitate in privinta vitezei cu care se printeaza, lucru care de altfel este si cerut ca beneficiu central atunci cand se fac achizitiile acestor printere. In mod obisnuit un volum de cateva mii de pagini pe luna care sunt lasate de aceste imprimante in tavile de iesire nu este nimic spectaculos, iar acest lucru conduce in mod implicit si la consumarea rapida a tonerului din cartuse.

Cele mai multe optiuni in privinta tipului de printare sunt cele in varianta moncorom, prin urmare imprimantele laser alb-negru ocupa o pozitie suficient de importanta in dotarile din birouri. Nu s-ar putea spune ca pe locul doi gasim optiunea pentru imprimare color, ca atare este foarte posibil ca echilibrul sa fie aproape perfect.

Indiferent de situatie, fie ca sunt in utilizare cartuse cu toner negru, sau cartuse cu toner color, varianta accesarii unei solutii profesionale este deja o constanta in optiunea pe care o firma poate sa o considere economica.

reincarcare cartuse lexmark ms510 large

Daca la inceput echipamentele de imprimare vin dotate cu unul sau patru cartuse de tip starter in cazul printerelor color, adica aveti deja incluse de la cateva sute la cateva mii de pagini de printat, dupa ce aceste cartuse se vor goli este bine sa nu ramaneti in pana, sau cel putin sa aveti deja aleasa optiunea catre un centru profesional pentru reincarcari cartuse pe loc.

Desi ar putea parea mai greu de crezut ca nu veti avea de asteptat o zi, sau poate chiar doua pentru primirea cartuselor reincarcate, ei bine acest lucru nu se va intampla daca veniti direct la centrul profesional Refill Market unde in mod cert veti primi serviciul de reincarcari cartuse pe loc.

Centrul a dezvoltat acest serviciu ca raspuns la solicitarile clientilor care, din pacate, inca nu sunt foarte atenti in a-si rezerva din vreme cartuse compatibile spre exemplu, sau pur si simplu timp pentru reincarcarea unui set de cartuse in scopul de a le avea in rezerva.

Ca atare in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, echipa Refill Market garanteaza ca serviciul de reincarcari cartuse pe loc va fi realizat in totalitate cu manopera, dispozitive de lucru si in special consumabile profesionale si dedicate tipului de cartus pe care in doriti cat mai curand reincarcat.

Pentru cea mai buna dovada ca procedura de reincarcari cartuse pe loc a fost realizata corespunzator, tehnicienii Refill Market testeaza oricare cartus reincarcat direct pe o imprimanta ce este compatibila cu acel model de cartus, iar rezultatul va fi remis clientului pe coala de hartie imprimata, in cutia in care este ambalat si cartusul reincarcat.