Reparatii aer conditionat, servicii ireprosabile

de | dec. 11, 2018 | Electrice

Trebuie sa dati doar un telefon si problema aparatului de aer conditionat este rezolvata 

Eko-clima a luat fiinta din dorinta de a revigora piata serviciilor de reparatii aer conditionat. Echipa este formata din personal tanar cu dorinta de munca si afirmare. Toti angajatii nostrii sunt organizati in echipe, calificati si autorizati ca frigotehnisti. Acestia au la baza  un cumul mare de cunostinte si atunci cand ajung in casele dumneavoastra stiu ceea ce au de facut. Fiecare echipa este dotata cu echipamente de masurare si aflare a defectelor, fiabile pentru oricare tip de aparat de aer conditionat. Lucram cu firme de la Testo la Rothenberger.

Atunci cand primim o solicitare de reparatii ale aerului conditionat o tratam cu rapiditate si mare atentie. S-a intamplat ca atunci cand un client ne-a sunat si ne-a spus defectul prin telefon, sa stim sa ii dam rezolvarea pe loc, printr-o simpla resetare de aer conditionat desi clientul era convins ca trebuie sa ne deplasam fiindca necesita o reparatie aparatul de aer conditionat.

Atunci cand ajungem la adresa data de dumneavoastra, angajatii nostrii verifica in detaliu aparatul de aer conditionat. Se constata defectul dupa ce s-au asigurat ca informatiile date de catre proprietar sunt corecte. Apoi se intocmeste devizul de reparatie a aerului conditionat. Daca ati acceptat devizul, se trece la partea de reparatie a aparatului de  aer conditionat. Specialistii nostrii sunt convinsi ca in proportie de 90%  efectueaza orice tip de reparatie la  aparatele de aer conditionat tip split cu capacitate de racire cuprinse intre 9.000-48.000 Btu.

Efectuam reparatii, igienizari si incarcare cu freon la orice tip de aparat de aer conditionat la domiciliul clientului.

Fiecare lucrare se executa cu maxima seriozitate de catre specilistii nostrii frigotehnisti. Pentru a ne contacta va rugam sa accesati site-ul www.eko-clima.ro sau ne puteti gasi in sectorul 3 al Capitalei. Totodata pe site veti gasi si informatii despre reparatiile aparatelor de aer conditionat pe care le efectuam, asigurandu-va ca tratam cu atentie fiecare client in parte care doreste sa beneficieze de serviciile noastre.

Tehnicienii nostrii frigotehnisti autorizati, va asigura  colaborarea indiferent unde sunt amplasate aparatele dumneavoastra de aer conditionat. Nu constituie o problema pentru noi daca acestea sunt montate in: apartamente, case, birouri, hale, mall-uri  sau diferite constructii industriale.

Eko-clima furnizeaza clientilor sai servicii de reparatii aer conditionat  in Bucuresti,in toate sectoarele si in toate zonele de langa Capitala. Efectuam reparatii, igienizari si incarcari cu freon la orice tip de aparat de aer conditionat la domiciliul clientului. Fiecare lucrare se executa cu maxima seriozitate. Dupa prima reparatie efectuata cu noi, relatia profesionala se va cimenta si cu siguranta veti mai apela la serviciile noastre.

Majoritatea clientilor carora le-am asigurat servicii in regim normal sau de urgenta ne-au pastrat numarul de telefon fiind foarte multumiti inclusiv de raportul dintre calitate si pret.

Unii dintre acestia, ne-au contactat dupa ani de zile si chiar ne-au recomandat cunoscutilor si rudelor acestora Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam sa ne contactati pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. 

Te-ar mai putea interesa si....

Aer condiționat: avantajele și dezavantajele sale

Aer condiționat: avantajele și dezavantajele sale

Atunci când mercurul se ridica in termometru și temperaturile de vară încep să devină insuportabile, majoritatea dintre noi apelează la cele mai bune aparate de aer conditionat. La urma urmei, nu este acesta cel mai bun mod de a răcori o cameră? Problema este că un...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]