Trebuie sa dati doar un telefon si problema aparatului de aer conditionat este rezolvata 

Eko-clima a luat fiinta din dorinta de a revigora piata serviciilor de reparatii aer conditionat. Echipa este formata din personal tanar cu dorinta de munca si afirmare. Toti angajatii nostrii sunt organizati in echipe, calificati si autorizati ca frigotehnisti. Acestia au la baza  un cumul mare de cunostinte si atunci cand ajung in casele dumneavoastra stiu ceea ce au de facut. Fiecare echipa este dotata cu echipamente de masurare si aflare a defectelor, fiabile pentru oricare tip de aparat de aer conditionat. Lucram cu firme de la Testo la Rothenberger.

Atunci cand primim o solicitare de reparatii ale aerului conditionat o tratam cu rapiditate si mare atentie. S-a intamplat ca atunci cand un client ne-a sunat si ne-a spus defectul prin telefon, sa stim sa ii dam rezolvarea pe loc, printr-o simpla resetare de aer conditionat desi clientul era convins ca trebuie sa ne deplasam fiindca necesita o reparatie aparatul de aer conditionat.

Atunci cand ajungem la adresa data de dumneavoastra, angajatii nostrii verifica in detaliu aparatul de aer conditionat. Se constata defectul dupa ce s-au asigurat ca informatiile date de catre proprietar sunt corecte. Apoi se intocmeste devizul de reparatie a aerului conditionat. Daca ati acceptat devizul, se trece la partea de reparatie a aparatului de  aer conditionat. Specialistii nostrii sunt convinsi ca in proportie de 90%  efectueaza orice tip de reparatie la  aparatele de aer conditionat tip split cu capacitate de racire cuprinse intre 9.000-48.000 Btu.

Efectuam reparatii, igienizari si incarcare cu freon la orice tip de aparat de aer conditionat la domiciliul clientului.

Fiecare lucrare se executa cu maxima seriozitate de catre specilistii nostrii frigotehnisti. Pentru a ne contacta va rugam sa accesati site-ul www.eko-clima.ro sau ne puteti gasi in sectorul 3 al Capitalei. Totodata pe site veti gasi si informatii despre reparatiile aparatelor de aer conditionat pe care le efectuam, asigurandu-va ca tratam cu atentie fiecare client in parte care doreste sa beneficieze de serviciile noastre.

Tehnicienii nostrii frigotehnisti autorizati, va asigura  colaborarea indiferent unde sunt amplasate aparatele dumneavoastra de aer conditionat. Nu constituie o problema pentru noi daca acestea sunt montate in: apartamente, case, birouri, hale, mall-uri  sau diferite constructii industriale.

Eko-clima furnizeaza clientilor sai servicii de reparatii aer conditionat  in Bucuresti,in toate sectoarele si in toate zonele de langa Capitala. Efectuam reparatii, igienizari si incarcari cu freon la orice tip de aparat de aer conditionat la domiciliul clientului. Fiecare lucrare se executa cu maxima seriozitate. Dupa prima reparatie efectuata cu noi, relatia profesionala se va cimenta si cu siguranta veti mai apela la serviciile noastre.

Majoritatea clientilor carora le-am asigurat servicii in regim normal sau de urgenta ne-au pastrat numarul de telefon fiind foarte multumiti inclusiv de raportul dintre calitate si pret.

Unii dintre acestia, ne-au contactat dupa ani de zile si chiar ne-au recomandat cunoscutilor si rudelor acestora Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam sa ne contactati pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.