Alaturi de o dieta echilibrata, alcatuita din alimente sanatoase ce furnizeaza vitamine si proteine, organismul uman are nevoie si de miscare sau de practicarea unui sport, astfel incat sa se mentina sanatos cat mai mult timp. Atunci cand nu ai prea mult la dispozitie si iti doresti un corp tonifiat, poti opta pentru antrenamente xbody in Bucuresti si te vei bucura de rezultate uimitoare, intr-un timp mult mai scurt. Atunci cand vine vorba de slabit sau de tonifiere, toata lumea isi doreste rezultate eficiente, insa nu multe persoane sunt dispuse sa isi faca abonament la o sala de fitness si sa se antreneze luni in sir pentru a ajunge la obiectivele propuse. Din acest motiv, exercitile de tip xbody reprezinta o solutie extrem de eficienta, pe care tot mai multe persoane o aleg. 

Ce presupun antrenamentele xbody?

Exercitiile care implica tehnologia de ultima generatie EMS (Electro Muscular Stimulation) reprezinta o alternativa moderna, sigura si eficienta la exercitiile si antrenamentele conventionale, oferind organismului nostrum beneficii sau avantaje pe care anumite exercitii cardio sau fitness nu le ofera in mod normal. Exercitiile xbody in Bucuresti dureaza de obicei 20 de minute si inseamna mult mai mult decat un antrenament propriu-zis pentru musculatura, persoanele care le practica deja fiind extrem de multumite de rezultate. Initial, tehnologia EMS a fost utilizata in spitale, scopul principal fiind acela de recuperare pentru pacientii cu paralizii, a celor aflati in coma sau a celor cu operatii pe coloana vertebrala. 

Atunci cand practici antrenamente xbody incepi prin a imbraca un costum special, confectionat din bumbac, iar mai apoi ti se pune peste el un echipament ce contine electrolizi. In felul acesta, esti conectat  printr-un cablu la un aparat special, iti este setat nivelul intensitatii electrice si incepi sa simti furnicaturi acolo unde sunt pozitionati electrolizii (abdomen, fese, spate, brate).

De ce avantaje ma bucur atunci cand practic xbody?

Atunci cand optezi pentru exercitii xbody in Bucuresti trebuie sa stii ca te vei bucura de multiple avantaje atat pentru sanatate sau fitness, cat si pentru frumusete, in cazul femeilor. De aceea, este extrem de important sa te apuci de practicarea unor astfel de beneficii, pentru a te bucura de toate avantajele oferite.

Fitness

-exercitiile de tip xbody in Bucuresti au rolul de a-ti dezvolta puterea la maximum, motiv pentru care odata ce incepi sa le practice iti creste si rezistenta la effort;

-sunt extrem de eficiente pentru modificarea posturii corporale, mai ales pentru persoanele care au probleme cu aceasta;

-sunt foarte bune pentru tonifierea corpului deoarece cu exercitiile xbody Bucuresti au rolul de a creste si de a contrui masa musculara.

Sanatate

-previne durerile de spate si cele de solduri;

-imbunatatesc sistemul cardiovascular, precum si circulatia sangelui

-regleaza dezechilibrele musculare;

-antrenamentele xbody in Bucuresti protejeaza artculatiile si ligamentele, fiind si o solutie optima in recuperearea ortopedica postoperatorie sau in procesul de recuperarea a leziunilor.

Frumusete

-exercitiile xbody Bucuresti sunt extrem de eficiente pentru scaderea in greutate si pentru eliminarea tesutului adipos;

-eficiente pentru tratarea celulitei;

-imbunatatesc metabolismul si te ajuta sa iti reglezi obiceiurile alimentare.

Resursa: www.tome.ro