Caldura primaverii este departe, iar iarna este pe drum. Clar, e timpul pentru a pastra pudra de finisare la indemana. Ne place zapada stralucitoare, dar o fata lucioasa nu atat de mult. O pudra pulbere de fata este raspunsul pentru orice anotimp! O adiere usoara de penson cu acest miracol ne va ajuta sa ne fixam machiajul fara greutate, sa il pastram intact la locul lui, sa avem de expus un ten neted si sa lasam doar fardul iluminator sa straluceasca, pentru a arata mereu proaspate ca niste trandafiri invoalati.

Pudra de finisare este o pulbere libera care este mult mai fina, mai usoara si care are un efect matifiant mult mai bun decat pudra compacta. Pudra compacta este mai la indemana, dar daca nu este aplicata corect poate face ca pielea sa arate terna, cu exceptia cazului in care sunteti foarte atente. Pudra pulbere are o textura mai fina si ofera o finisare mai delicata a aspectului general. Aproape toti make-up artistii profesionisti prefera pudra pubere pentru a crea finisajul perfect al unui machiaj de podium.

Cum se aplica pudra pulbere de fata pentru finisarea machiajului

Pudra pulbere Paese

Pentru a va asigura ca nimic nu poate strica aspectul make-up-ului dumneavoastra., iata cum se obtine un finisaj perfect:

1. Alegeti o nuanta de pudra care se potriveste cu tenul
Finisarea cu pudra pulbere trebuie sa fie foarte delicata, astfel incat sa nu interfereze cu machiajul finalizat. De aceea aveti nevoie de o nuanta care sa fie cat mai apropiata de tonul natural al pielii. Pudrele minerale de zi cu zi au multe nuante, de la nuante de alb transparent la tonuri de bronz, care se potrivesc tuturor tenurilor.

2. Utilizati pudra dupa ce toate celelalte produse de machiaj au fost aplicate
Atunci cand fata ta este machiata complet si arata cu totul minunat, asa cum va place, o aplicare foarte usoara a pulberei de finisare o va pastra in felul acesta. Mai mult, va ajuta la iluminarea aspectului pielii si va bloca stralucirea de nedorit produsa se excesul de sebum sau transpiratie.

3. Aplicati pudra pulbere cu o mana usoara, in strat extrem de fin
– Alegeti un penson mare, moale. Pensula trebuie sa fie din par natural, moi si pensonul cat mai bogat. Firele dense, plusate dispuse intr-o forma larga sunt perfecte pentru distribuirea uniforma. Cuvantul de ordine: pudrati zgarcit, fara excese.
– Puneti o cantitate mica de pudra in capacul recipientului.
– Bagati usor pensula pentru a aduna putina pudra, apoi rasuciti peria in jurul capacului pentru a distribui uniform pulberea de finisare pe toata peria.
– Cu miscari largi, in sens circular aplicati pudra in mod egal incepand din centrul fetei spre exterior pentru a acoperi intreaga fata, gatul si decolteul.

4. Admirati-va in oglinda!
Catifea neteda, stralucitoare si fina ca matasea toata ziua! Fara nici o picatura de grasime care sa luceasca dizgratios!

Toata lumea vrea o stralucire, dar nimeni nu doreste o stralucire uleioasa. Finisarea prafului face exact ceea ce vrei, extinzand uleiul si oferindu-ti tenului un aspect fin, finisaj perfect, fara greutate adaugata. Adaugati-o la rutina dumneavoastra de machiaj si veti sta destul de bine, tot anul.