Tavan fals – o solutie optima pentru interioarele dvs.

de | nov. 6, 2018 | Diverse, Home & Deco

Un tavan fals poate fi considerat o varianta economica in materie de amenajari. Pentru toti cei care isi doresc sa dispuna de un finisaj final la nivelul plafonului, compania VIPcasa le sta la dispozitie pentru mai multe informatii si detalii referitoare la solutiile de tip tavane false. Intra aici pentru mai multe detalii.

Disponibile intr-o gama larga de modele si texturi, aceste tavane false vă scutesc de cheltuieli semnificative in vederea amenajarii plafonului casei dvs. Puteti avea in vedere un astfel de tavan fals pentru orice incapere, avand posibilitatea de a schimba aspectul unui plafon cu defecte cu usurinta si intr-un timp scurt.

Inainte folosit pentru spatiile de birou, tavanul fals s-a dovedit extrem de util si in spatiile rezidentiale garantand un mod practic si extrem de economic de amenajare. Tavanul fals este si un bun izolator termic si prin urmare, odata montat intr-o mansarda, va ajuta sa economisiti bani la factura la caldura.

Se poate opta pentru un tavan fals cu scopul de a ascunde cu succes diversele cabluri ca urmare a instalatiilor electrice. In acest fel, aspectul unei incaperi nu avea de suferit, ci mai degraba, de castigat. Tavanul fals se poate folosi atat in bucatarie sau in baie, dar si in camerele de zi sau dormitoare, fiind extrem de rezistent la umezeala, mucegai, bacterii etc.

Avantajele folosirii unui tavan fals

Cei care intentioneaza sa foloseasca un tavan fals trebuie sa stie ca se vor bucura de o multitudine de avantaje garantate de acest produs. In primul rand, este vorba despre o durata de viata foarte mare: tavanul fals va rezista peste 35 de ani in timp ce perioada de garantie oferita de producatori sau furnizori este de 10 ani.

1861045566

Cat despre montarea unui tavan fals, dvs. trebuie sa stiti ca o astfel de lucrare implica un minim deranj fara a transforma din interiorul dvs. un adevarat santier in lucru. Pentru un montaj al tavanului fals, este nevoie de cateva ore, fara sa fiti nevoiti sa mutati mobila sau fara sa ajungeti sa curatati la finalul lucrarii.

In timpul montarii tavanului fals, nu va exista niciun risc in ceea ce priveste fisurile, imbinarile sau denivelarile. In cazul in care este nevoie, tavanele false pot fi o alternativa fiabila pentru a masca anumite defecte existente sau aparute de-a lungul timpului la nivelul tavanului principal.

Mai mult decat atat, un tavan fals nu necesita servicii de intretinere: va vine sau nu sa credeti, nu va fi nevoie sa curatati de praf si nici sa revopsiti tavanele false din moment ce acestea nu ajung sa se decoloreze odata cu trecerea timpului.

Cu un design aparte, tavanul fals este o optiune la indemana oricui garantand un efect deosebit in orice spatiul interior in care este montat. Persoanele interesate au posibilitatea de a opta si pentru un tavan fals printat; astfel, personalizarea unui spatiu va fi completa incepand de la tavan si terminand cu podeaua, conform gusturilor si preferintelor avute de clienti.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]