Un tavan fals poate fi considerat o varianta economica in materie de amenajari. Pentru toti cei care isi doresc sa dispuna de un finisaj final la nivelul plafonului, compania VIPcasa le sta la dispozitie pentru mai multe informatii si detalii referitoare la solutiile de tip tavane false. Intra aici pentru mai multe detalii.

Disponibile intr-o gama larga de modele si texturi, aceste tavane false vă scutesc de cheltuieli semnificative in vederea amenajarii plafonului casei dvs. Puteti avea in vedere un astfel de tavan fals pentru orice incapere, avand posibilitatea de a schimba aspectul unui plafon cu defecte cu usurinta si intr-un timp scurt.

Inainte folosit pentru spatiile de birou, tavanul fals s-a dovedit extrem de util si in spatiile rezidentiale garantand un mod practic si extrem de economic de amenajare. Tavanul fals este si un bun izolator termic si prin urmare, odata montat intr-o mansarda, va ajuta sa economisiti bani la factura la caldura.

Se poate opta pentru un tavan fals cu scopul de a ascunde cu succes diversele cabluri ca urmare a instalatiilor electrice. In acest fel, aspectul unei incaperi nu avea de suferit, ci mai degraba, de castigat. Tavanul fals se poate folosi atat in bucatarie sau in baie, dar si in camerele de zi sau dormitoare, fiind extrem de rezistent la umezeala, mucegai, bacterii etc.

Avantajele folosirii unui tavan fals

Cei care intentioneaza sa foloseasca un tavan fals trebuie sa stie ca se vor bucura de o multitudine de avantaje garantate de acest produs. In primul rand, este vorba despre o durata de viata foarte mare: tavanul fals va rezista peste 35 de ani in timp ce perioada de garantie oferita de producatori sau furnizori este de 10 ani.

1861045566

Cat despre montarea unui tavan fals, dvs. trebuie sa stiti ca o astfel de lucrare implica un minim deranj fara a transforma din interiorul dvs. un adevarat santier in lucru. Pentru un montaj al tavanului fals, este nevoie de cateva ore, fara sa fiti nevoiti sa mutati mobila sau fara sa ajungeti sa curatati la finalul lucrarii.

In timpul montarii tavanului fals, nu va exista niciun risc in ceea ce priveste fisurile, imbinarile sau denivelarile. In cazul in care este nevoie, tavanele false pot fi o alternativa fiabila pentru a masca anumite defecte existente sau aparute de-a lungul timpului la nivelul tavanului principal.

Mai mult decat atat, un tavan fals nu necesita servicii de intretinere: va vine sau nu sa credeti, nu va fi nevoie sa curatati de praf si nici sa revopsiti tavanele false din moment ce acestea nu ajung sa se decoloreze odata cu trecerea timpului.

Cu un design aparte, tavanul fals este o optiune la indemana oricui garantand un efect deosebit in orice spatiul interior in care este montat. Persoanele interesate au posibilitatea de a opta si pentru un tavan fals printat; astfel, personalizarea unui spatiu va fi completa incepand de la tavan si terminand cu podeaua, conform gusturilor si preferintelor avute de clienti.