Femeile care se confrunta cu pete la nivelul fetei, riduri fine, urme ale acneei care nu a fost tratata la timp pot gasi un aliat de nadejde in peelingul chimic. Produsele disponibile pe piata pentru un astfel de peeling chimic de la Medicalia ajuta doamnele si domnisoarele sa arate mult mai tinere si in acelasi timp, sa se bucure de un tratament non-invaziv chiar la ele acasa.

Acest peeling chimic corecteaza imperfectiunile tenului cu ajutorul solutiilor dermatologice si cosmetice astfel incat celulele moarte de la nivelul pielii sa fie indepartate si sa se stimuleze regenerarea celulara. Cine nu isi doreste sa scapa de petele aparute pe fata din cauza expunerii la soare sau de ridurile care sunt din ce in ce mai vizibile? Un peeling chimic poate reprezenta solutia salvatoare.

Cand vorbim despre peelingul chimic, ne referim la o metoda dermato-cosmetica care actioneaza la nivelul epidermei si nu  al dermului. Bineinteles, persoanele intersate pot opta si pentru metode mai agresive de peeling chimic care au in vedere structura proteinelor care se gasesc in piele. Pe scurt, peelingul chimic este o modalitate de exfoliere a pielii cu produse special concepute cu rol in reducerea defectelor pielii.

Produs Gama Professional 8806 22 4B NeutralizingGel

Un aspect important referitor la acest peeling chimic care va aduce zambet pe fata femeilor se refera la faptul ca procedura aferenta se poate realiza fie acasa cu produse corespunzatoare, fie in cabinetele medicilor dermatologici, in cazul tratamentelor mai agresive. Astfel, peelingul chimic va poate ajuta sa scapati eficient de pistrui, pete, acnee, linii fine din jurul ochilor si a gurii, melasma, dar si de ridurile mai profunde.

Care sunt beneficiile peelingului chimic?

Asa cum ati aflat deja, peelingul chimic va ajuta sa scapati de multe probleme la nivelul fetei apeland cu incredere la niste produse speciale. Peelingul mai este cunoscut si sub denumirea de gomaj, iar in timp ce peelingul mecanic se realizeaza cu mastile si produsele din comert pe baza de granule si particule abrazive, pentru peelingul chimic este nevoie de solutii chimice sub forma lichida sau de consistenta cremelor.

Prin peelingul chimic, sunt eliminate portiuni degradate din epiderma intr-o forma controlata si acolo unde este cazul, sub supravegherea medicilor specialisti astfel incat sa se poata asigura o regenerare a pielii. Solutiile chimice necesare in cazul peelingul chimic pot fi dintre cele mai diverse si din aceasta cauza, este bine sa discutati cu medicul dvs. atunci cand doriti sa optati pentru un peeling chimic.

In ceea ce priveste varsta recomandata pentru un peeling chimic, aceasta procedura se poate realiza si pentru persoanele de 18 ani, acolo unde se doreste eliminarea acneei sau a semnelor lasate de acneea  netratata. Nu se poate vorbim despre peeling-uri chimice in functie de tipul de ten, ci mai degraba de diferite tipuri de peeling chimic adecvate pentru problemele cu care se confrunta anumite persoane si pentru varsta acestora.

Un specialist va putea sa indice clar perioada propice pentru efectuarea unui peeling chimic tinand cont de efectele dorite, dar si de spectrul larg de actiuni de combatere a probemelor tenului. De asemenea, persoanele care stiu ca sunt alergice la substante chimice ar trebui sa evite peelignul chimic si in acest fel, sa discute cu medicul lor despre un tratament alternativ.