gradinita particulara bucuresti

Toti parintii moderni cu slujbe solicitante si program haotic ajung in momentul in care trebuie sa isi incredinteze copilul pentru cateva ore pe zi unei gradinite.

Si daca are posibilitatea cu siguranta va opta pentru o gradinita particulara. Orice gradinita particulara Bucuresti are un personal calificat de incredere si pune la dispozitie tot felul de programe si activitati care contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului tau.Ca sa gasesti gradinita particulara Bucuresti ideala pentru tine si copilul tau trebuie sa tii cont de tarife dar si de pozitionare.

Cel mai indicat ar fi sa optezi pentru o gradinita particulara Bucuresti situata in proximitatea casei tale sau undeva pe traseul spre serviciu.Odata ce ai localizat gradinitele particulare din apropiere, trebuie sa te orientezi in functie de situatia ta finaciara si de tarifele lor.

Tarife si oferte

O gradinita particulara din Bucuresti isi stabilieste tariful in functie de programele oferite, de conditiile oferite copiilor, de mancarea servita si de echipamentul tehnic din dotare.

Astfel ca o gradinita particulara Bucuresti costa in jur de:

  • 400-450 de ron pe luna pentru programul scurt (7 – 12:30)
  • 600-650 de ron pe luna pentru programul mediu (7 – 14:00)
  • 800-1000 ron pe luna pentru programul lung (7 – 18:00/19:00)

Tariful oricarei gradinite particulare Bucuresti acopera taxa lunara si accesul la toate echipamentele din dotarea acesteia. De asemenea, in acelasi tarif intra asistenta medicala si asigurarea pazei locatiei si a copiilor.In general am obervat ca orice gradinita particulara Bucuresti percepe o taxa suplimentara pentru mese. Pretul unei mese porneste de la 10 lei si poate ajunge la 15 lei pe zi, in functie de meniul servit si de numarul de mese oferite.

Pentru o taxa suplimentara convenabila orice gradinita particulara Bucuresti ii asigura copilului transportul la/de la domiciliu.Puteti beneficia si de reduceri ale tarifului, in functie de politica interna pe care o are gradinita particulara Bucuresti aleasa de voi.Unele gradinite ofera discount de 10% daca achitati taxa pe tot anul de la inceputul acestuia.

Alte gradinite au oferte de -10% pentru doi sau mai multi membri ai aceleiasi familii (frati,verisori).O gradinita particulara Bucuresti cu programe educationale optionale percepe o taxa separata pentru activitatile neincluse in programa.Unele gradinite particulare va pun la dispozitie si consiliere psihologica atat pentru copii, cat si pentru parinti.Ora de consiliere psihologica are 50 de minute si preturile variaza intre 50 si 80 Ron.

De ce sa investesti intr-o gradinita particulara?

Sa iti duci copilul de la 3 ani la o gradinita particulara Bucuresti si sa il tii acolo pana la inceperea scolii poate fi destul de costisitor.Dar trebuie sa pui in balanta ce ofera o gradinita particulara Bucuresti si care ar fi alternativa pentru copilul tau in acesti ani de dezvoltare.Intr-o gradinita nu numai ca invata lucruri noi si isi dezvolta comportamentul social, dar are si posibilitatea de a invata o limba noua inainte de a intra in gimnaziu.

La orice gradinita particulara Bucuresti copilul tau beneficiaza de atentie si asistenta permanenta.Alternativa ar fi o bona care sa stea cu el la domiciliu, sa il supravegheze si sa il hraneasca cat timp esti la serviciu, dar costurile sunt similare cu tariful unei gradinite. Iar avantajele nesemnificative.Nu privi taxa de la o gradinita particulara ca fiind o cheltuiala in plus, ci o investitie in viitorul copilului tau.