Un tratament destul de revolutionar, ce-i drept. Toata lumea vorbeste de el. Dar tu l-ai incercat? Ce parere ai despre ultrasunete? Crezi ca sunt folositoare sau daunatoare? Ei bine, hai sa aflam impreuna din informatiile care urmeaza in acest articol.

Stiati ca se pot folosi ultrasunete in tratamentul de slabire?

Bineinteles, vorbim de slabirea in centimetri, si nu de cea in greutate. De pierderea stratului adipos inestetic, de vergeturi si chiar de celulita. Cum este posibil? Chiar foarte simplu.

Procedurile prin ultrasunete se folosesc de o tehnologie complexa. Motivul se datoreaza, in mare parte, faptului ca ajuta pacientii sa-si recapete fermitatea si elasticitatea tesutului cutanat.

ultrasunete

Astfel de procedura se foloseste, de regula, in centrele SPA, cu precadere, pentru problemele inestetice la nivel facial. Zonele cele mai solicitate de catre pacientii doritori sunt eliminarea cearcanelor, liftingul facial, depigmentarea si implicit, conturul facial.

Pe de alta parte, cateva sedinte de ultrasunete pot face minuni chiar si in zonele care ies in evidenta si care dau contur siluetei. Zone precum fesele, coapsele, abdomen ori picioare sau brate pot fi remodelate cu minimum de efort.

Rezultate in urma sedintelor de ultrasunete

Asteptati-va sa obtineti rezultate radicale. Si se pot observa schimbari inca din primele sedinte de terapie prin ultrasunete, cu minumum de efort, asa cum mentionam anterior. Fara sala, fara dieta, fara chinuri.

Ce-i drept, da, scapi de stratul adipos si de problemele inestetice corporale doar relaxandu-te. Dar o dieta si un stil de viata sanatos nu strica.

Cu cat iti doresti ca rezultatele sa dureze mai mult, cu atat este necesar sa intretii aceste rezulatate. Medicii specialisti iti vor spune cum. Trebuie doar sa tii cont de sfaturile lor in materie de lifestyle.

Probabil sigur te intrebi cum de este posibil sa ai rezultate excelente fara a depunde vreun efort. Ei bine, acesta terapie a luat nastere din domeniul medical in vederea recuperarii. Ulterior, in sfera remodelarii corporale, terapia prin ultrasunete avea ca principal obiectiv redarea elasticitatii si a fermitatii pielii.

Pare diferit, dar ideea de la baza acestei proceduri este asemanatoare.

Cam asa functioneaza un tratament cu ultrasunete?

Destul de inteligent am putea spune. Asa cum am mentionat anterior, tehnologia este foarte actuala si se foloseste de micro-vibratii  de natura invizibila. Acestea, nu doar ca sparg, dar si curata definitiv acumularile de grasime calcifiate.

Astfel, prin folosirea unor unde ultrasonice vibrante, tesutul adipos este incalzit si curatat foarte eficient datorita vitezei impresionante a undelor. Mai exact un milion de unde pe secunda.

Ei, ce spui acum de acest tratament? Aduc sedintele de ultrasunete beneficii?

Daca ti-ai format o parere pozitiva despre tratament, te asteptam in centrele de remodelare specializate pentru mai multe lamuriri.