5 SFATURI de care ai nevoie daca vrei sa te imbraci ca o vedeta de la Hollywood

de | oct. 31, 2018 | Showbiz

Ti-ai dorit vreodata sa arati si tu ca o celebritate internationala? Atunci cand vine vorba despre stil si de moda, instant iti vin in minte vedetele pe care le vezi doar in reviste si la televizor. Stii deja ca acestea trebuie sa aiba grija de fiecare data la vestimentatia lor, mai ales atunci cand apar in spatiul public.

In fiecare an vedetele de la Hollywood isi expun cele mai recente stiluri vestimentare care sunt in acel moment. Unora le place sa adopte un stil unic vestimentar monocromatic, pe cand altele sunt foarte indraznete si nu se tem sa foloseasca diferite combinatii cromatice in ceea ce priveste hainele sau chiar si accesoriile. Oricum ar fi, ele isi doresc sa se simta relaxate si confortabile in vestimentatia lor.

Acum fie vorba intre noi, vedetele au in general stilisti personali care se asigura de faptul ca aspectul lor este bine pus la punct de fiecare data. Acest lucru nu se intampla si in cazul nostru, dar asta nu ne impiedica sa ne dorim si chiar sa reusit sa aratam ca ele. Te-ai decis, vrei sa iti schimbi stilul vestimentar si nu stii cum? Pentru inceput, poti sa urmezi sfaturile de mai jos care te vor ajuta sa stii cum sa incepi sa te imbraci ca o vedeta.

  1. Urmareste revistele si cataloagele de moda

Daca vrei un model pentru a vedea cum se imbraca vedetele si sa te inspiri din vestimentatia lor, atunci trebuie sa citesti o revista. Poate fi vorba de o revista tiparita sau de o revista online.

Trebuie sa citesti si sa urmaresti mereu reviste de moda pentru a fi in contact cu toate tendintele pe care vedetele le poarta si care sunt mereu in schimbare de la un anotimp la altul. Insa, tine cont de un lucru: nu tot ceea ce vei vedea la vedete ti se va parea decent sau potrivit pentru tine. Va trebui sa urmezi si niste sfaturi de moda, ce se potriveste pentru fiecare tip de corp sau pentru nivelul grupului de varsta din care faci parte. Desigur, iti poti alege chiar si o vedeta model dupa care sa iti urmezi vestimentatia, insa este important ca aceasta sa accentueze aspectele pozitive ale corpului tau si sa te faca sa te simti confortabil.

  1. De la lenjerie de corp, pana la vestimentatie

Pentru a te simti cu adevarat ca o vedeta, nu trebuie sa neglijezi nici acest aspect. De ce? Pentru ca o lenjerie de corp incorecta si care nu este in ton cu ceea ce porti, poate sa strice aspectul unei vestimentatii perfecte, mai ales ca vedetele prefera acele haine prin care se observa lenjeria. Acesta este de fapt secretul: trebuie sa combini lenjeria potrivita impreuna cu alte elemente. Desigur ca pentru vedetele de la Hollywood acest lucru il fac tot designerii, dar si tu poti invata foarte usor cum sa te asortezi cat mai bine. Sfat: vestimentatia care permite sa e vada sutienul, de exemplu, nu trebuie purtata in nici un context profesional.

  1. Fii gata sa incerci lucruri noi: hainele extravagante

Aparitiile vedetelor pe covorul rosu lasa de obicei pe toata lumea cu gura cascata, mai ales ca unele celebritati sunt foarte incantate sa poarte haine extravagante care sa iasa in evidenta. Daca vrei sa optezi si tu pentru o tinuta asemanatoare, trebuie sa iei in considerare faptul ca nu poti sa iesi asa pe strada si nici sa mergi la munca. Poti alege totusi haine in nuante viu colorate daca esti o fire mai nonconformista, insa pe care sa le combini placut din punct de vedere vizual.

  1. Accesoriile sunt o necesitate pentru vedete

Fara accesorii tinuta ca de vedeta nu ar fi completa. Daca te uiti peste mai multe imagini cu vestimentatia vedetelor, vei vedea ca fiecare are cate un accesoriu preferat sau care se potriveste tinutei, indiferent daca este femeie sau este barbat. Pana la urma accesoriile sunt ceea ce ies in evidenta si ele isi doresc acest lucru. De la ochelari de soare si palarii sofisticate, pana la genti, bratari si lanturi, vedetele investesc destul de mult si in accesorii, unele dintre acestea costa chiar mai mult decat vestimentatia in sine. Deoarece nu va fi si cazul tau sa cumperi accesorii foarte scumpe, poti alege un accesoriu asemanator ca al lor, dar la un pret mai mic. Ceea ce este cu adevarat foarte important, sa stii cum sa iti asortezi accesoriile cu vestimentatia pe care o porti pentru a nu arata penibil.

  1. Trebuie sa mai stii ca este posibil sa investesti in vestimentatie

Esti constienta ca nu este usor sa fii sau sa arati ca o vedeta. Pentru ele hainele scumpe si de firma conteaza foarte mult, fiind uneori chiar si o batalie intre cine are cea mai scumpa rochie de la un eveniment. De aceea, majoritatea vestimentatiilor pe care acestea le poarta sunt de obicei greu de gasit pentru ca sunt personalizate, apartin unor case de moda renumite sau sunt foarte scumpe. Cel mai probabil tu nu iti vei cumpara exact hainele pe care le poarta ele, vei improviza, dar este posibil ca tot sa te coste ceva. De aceea trebuie sa fii pregatita din punct de vedere financiar.

Te-ar mai putea interesa si....

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

3 momente inedite pentru o nunta cu adevarat reusita

Nunțile nu mai sunt ce au fost. Sunt mai intense. Mai ”ieșite din tipar”. Au crescut așteptările mult; dacă înainte aduceai o formație de muzică ușoară sau de lăutari buni, asigurai câteva feluri de mâncare gustoasă și asta era tot ce trebuia… acum, deși acestea sunt...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]