Amenajarea locuintei tale devine la un moment dat un proiect complex pentru care investesti bani, energie si timp. Este important sa alegi materiale de calitate, fiabile si rezistente in timp, deoarece schimbarile pe care le faci acum sunt menite sa te incante si peste 10 ani. Ferestrele pe care urmeaza sa le montezi trebuie sa fie realizate din materiale de inalta calitate, care sa aduca un plus estetic atat interiorului, cat si fatadei. Usile si ferestrele din lemn stratificat de la Unilux Construct pot fi o investitie mai considerabila, insa gandeste-te ca poate nu o sa le mai schimbi niciodata.

Ferestre din lemn stratificat – confort termic

De multe ori, din cauza geamurilor si a montajului se pierde multa caldura pe timp de iarna, fapt ce conditioneaza consumul de gaz si incalzirea casei. De aceea facturile de gaz sau curent sunt prea mari, desi temparatura din casa nu a fost mare. Pentru a evita astfel de situatii, putem opta pentru ferestrele din lemn stratificat care ofera un confort termic sporit. Ele sunt gandite pentru a izola foarte bine si pentru a pastra temperatura din casa, fara a permite aerului de afara sa aiba vreo influenta. Acest fapt aduce multiple beneficii, indiferent de anotimp. Lemnul stratificat nu se dilata, regleaza eficient nivelul de umiditate si nu favorizeaza aparitia petelor de mucegai sau a condensului. Este important sa izolezi foarte bine casa de temperatura de afara, astfel poti economisi destul de multi bani pentru consumul de gaz sau curent.

unilux holz technik

Ferestre din lemn stratificat – durabile in timp, ecologice

Tamplaria din lemn stratificat are o durata de viata de minim 50 ani, ceea ce sugereaza faptul ca s-ar putea sa nu fie nevoie sa le mai schimbi niciodata. Pentru o pastrare optima, este recomandat ca lemnul sa fie curatat constant cu solutii speciale si sa fie ingrijit corespunzator.

Ferestrele pot fi realizate din PVC, aluminiu sau lemn. Daca iti doresti sa optezi pentru o varianta eco, cu siguranta ferestrele din lemn stratificat sunt ceea ce cauti. Lemnul din alcatuirea geamurilor este un material natural, 100% natural si regenerabil. Astfel, tamplaria pentru care optam este benefica pentru noi, dar si pentru mediul inconjurator.

Ferestre din lemn stratificat – adaptabile oricarui design interior

Daca iti faci griji pentru crearea unui ambient compact in care elementele de design sa se completeze si sa duca spre un anumit stil, poti sa alegi cu incredere ferestrele din lemn stratificat. Acestea se potrivesc pentru un stil clasic, vintage sau retro, conturand aceste designuri prin culori si materialul folosit. Daca optezi pentru un stil minimalist, modern sau futurist, aceste ferestre din lemn stratificat vor intensifica stilul casei prin simplitatea lor.

Ferestrele din lemn stratificat sunt o optiune pe care care tot mai multi oameni o aleg, deoarece ele sunt moderne, simple si de efect. Avantajele sunt de ordin practic, dar si estetic, astfel ca te poti bucura de functionalitatea lor pe durata nelimitata. Practic, rolul lor sunt de a lumina incaperile, insa ele reprezinta si o solutie pentru accentuarea unui tip de design interior si exterior.