Idei pentru cadouri inedite – tablouri handmade

de | nov. 1, 2018 | Diverse

Se apropie aniversarea unui prieten bun si te bucuri ca, in sfarsit, te poti destinde impreuna cu toata gasca. Apoi, ca de nicaieri, pica intrebarea: “ Ce cadou ii cumpar?”. Nu, nu ii poti cumpara parfumul la care te gandesti. I l-ai facut cadou acum cateva luni, cu alta ocazie!  Click aici pentru a vedea cum arata un cadou inedit! Tablourile handmade 3D sunt o alegere speciala, fiind cadouri de suflet.

Ai parte de o multime de tablouri handmade din care poti sa alegi cadoul perfect. Vrei sa faci un pas inainte si sa o ceri pe frumoasa ta iubita in casatorie? Ai inelul, dar nu stii cum sa pui intrebarea. Iata o idee care sigur nu a mai fost folosita pana acum: intrii pe site-ul de mai sus, cauti tablouri handmade 3D, si gasesti unul potrivit. De exemplu, un tablou handmade cu mesajul “I love you to the moon and back” este perfect. Il plasezi pe perete sau unde crezi ca arata bine, si langa el atarni sau pui inelul!

Tablourile handmade sunt realizate cu gust si din materiale inedite, ca de exemplu pietre de rau. Exista multe modele din care poti alege cadoul perfect si, de ce nu, poti sa-ti achizitionezi si tu unul!

De ce ar fi tabloul handmade cadoul ideal?

Cadoul nu trebuie sa fie neaparat unul scump. Gestul conteaza, cum se spune in popor. De ce nu ar fi tabloul handmade cadoul ideal, cand el este viu, plin de semnificatii si de frumusete? Energia transmisa de tablourile handmade este reala, se poate simti de cand il cauti pe cel potrivit pentru tine! Pentru ca un astfel de tablou este facut din suflet pentru alte suflete.

Tablou 01 1000x1000

Arta te deconecteaza, te poarta pe aripile sale invizibile in lumi nestiute, pline de culori si de intelesuri. Artistii realizeaza tablourile handmade pentru sufletele noastre, in primul rand. Imagineaza-ti ca ei lucreaza zi si noapte la un tablou, asezand materialele manual, astfel incat acestea sa aiba o semnificatie pentru tine. Cu fiecare pietricica, nasture sau piesa reconditionata pe care o aseaza pe tablou, artistul isi lasa acolo o parte din suflet.

In al doilea rand, probabil ai facut pana acum sute de cadouri persoanelor dragi si nu mai ai idei. Tablourile handmade reprezinta cadoul ideal pentru orice tip de eveniment: de la ziua mamei tale pana la nunta unor prieteni buni. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti tabloul potrivit.

Acceseaza linkul si lasa-te uimit de frumusetea si originalitatea tablourilor handmade 3D, care te vor impresiona si-ti vor incanta privirea! Nu vei mai vrea sa parasesti siteul pana nu iti vei cumpara si tu unul! Tine minte, energia pozitiva pe care o vei simtii atunci cand vei cauta tabloul handmade potrivit pentru tine este transmisa de catre bucatelele de suflet asezate in acesta de catre artisti!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]