Produsul cosmetic cel mai cautat de catre femei este fondul de ten, iar unul dintre cele mai bune modele de fond de ten poate fi comandat accesand site-ul BeautyOneShop. Aici pot fi comandat diverse tipuri, care sa tina cont de tipul de piele al fiecarei femei si sa aiba diverse efecte finale.

Atunci cand se alege fondul de ten, trebuie sa se tina cont in primul rand de tipul de ten, pentru a se putea evidentia cele mai frumoase trasaturi ale fetei si care sa reuseasca sa ascunda toate imperfectiunile pielii, in cazul in care exista.

Cum se alege fondul de ten potrivit?

Este foarte important modul in care se alege fondul de ten, astfel incat atunci cand este aplicat, sa ofere tenului un aspect cat mai natural si neted. Datorita faptului ca exista foarte multe forme de fond de ten, trebuie pentru inceput sa se tina cont de tipul de ten.

Unui ten gras sau mixt i se recomanda un fond de ten compact, caci acesta se fixeaza foarte bine si are capacitatea de a absorbi surplusul de sebum eliminat de piele.

Tenului uscat i se recomanda spre a fi folosit un fond de ten crema, caci datorita substantelor naturale pe care le contine poate oferi o hidratare suplimentara si un aspect natural si neted al pielii. Acesta nu este recomandat persoanelor cu un ten cu o tendinta de ingrasare, caci nu va reusi decat sa ofere pielii un luciu inestetic.

expert foundations matte fond de ten expert matifiant

Mai exista un tip de fond de ten fluid, care este recomandat persoanelor cu riduri, caci acesta reuseste sa le estompeze si sa acopere imperfectiunile tenului.

Fondul de ten pulbere este folosit de obicei de persoanele cu tenul mixt, acestea avand proprietatea de a nu incarca fata.

Cum se alege nuanta fondului de ten?

Cel mai greu in alegerea fondului de ten potrivit este alegerea nuantei, caci de cele mai multe ori, o greseala in acest sens nu face decat sa duca la aparitia unor diferente inestetice de nuanta pe corp.

Pentru a face alegerea corecta a fondului de ten, este necesar ca acesta sa se aplice, fie la lumina naturala, fie la lumina becului, in zona maxilarului. Nuanta potrivita este cea care este cea mai apropiata de nuanta tenului si care reuseste sa il uniformizeze.

Fondul de ten trebuie ales si in functie de anotimp, caci in timpul verii, tenul este mai inchis la culoare datorita bronzului, de aceea sunt necesare doua nuante diferite pe parcursul unui an.

Cum se aplica in mod corect un fond de ten?

O data ales fondul de ten care sa tina cont de nuanta si de tipul de ten, este necesar sa se cunoasca modul in care acesta trebuie aplicat corect.

Fondul de ten poate fi aplicat cu ajutorul bureteilor, al pensulelor sau al degetelor. Dintre toate cele trei modalitati, cea mai potrivita este cu ajutorul degetelor. Datorita caldurii emanate de degete, fondul de ten este intins in mod uniform.

Fondul de ten trebuie aplicat in cantitate mica si mereu se intinde de la interior spre exterior, pentru o intindere uniforma.