Rinoplastia sau operația estetică de corectare a dimensiunii și formei nasului a devenit tot mai populară, odată cu numărul mare de pacienți care apelează la această intervenție. Pentru a avea rezultatele pe care vi le doriți, apelați numai la specialiștii în domeniu. Dr. Radu Jecan este unul dintre cei mai buni medici esteticieni, a cărui experiență și număr de operații reușite îl recomandă ca medicul la care puteți apela cu încredere. Dr. Jecan efectuează rinoplastie la un preț avantajos, pentru ca pacienții să se bucure de avantajele acestei operații fără costuri exagerat de mari.

Ce corectează rinoplastia?

operatia de rinoplastie da o estetica placuta nasului

Operația de rinoplastie este dedicată tuturor celor care își doresc să modifice forma nărilor, vărful nasului, așa-numita cocoașă, aspectul profilului, lățimea nasului la nivelul unor anumite părți osoase, precum și asimetriile nazale sau devierile piramidei nazale.

Rinoplastia poate fi folosită nu numai în scop estetic, cât și în scop medical, pentru a corecta deviațiile de sept, care, de cele mai multe ori, îngreunează respirația. Pacientul ideal este cel trecut de vârsta de 13 ani, atunci când dezvoltarea scheletului facial este oprită.

Beneficiază de rinoplastie la un preț avantajos

Operația de rinoplastie a devenit tot mai populară, fapt ce a dus și la dorința medicilor și cabinetelor de a oferi pachete avantajoase, care să le poată permite cât mai multor pacienți să beneficieze de rezultatele bucurătoare ale intervenției chirurgicale la nas.

Dr. Radu Jecan este unul dintre specialiștii care asigură operația de rinoplastie la un preț accesibil și un pachet de consult și intervenție propriu-zisă accesibil. Programați o întâlnire cu specialistul Dr. Radu Jecan la adresa de e-mail [email protected] sau [email protected]