Cum alegi cel mai bun sampon profesional pentru par

de | oct. 29, 2018 | Diverse

Chiar daca pare o sarcina simpla, alegerea celui mai eficient si mai bun sampon profesional poate fi o sarcina cu adevarat coplesitoare. Pentru a transforma aceasta activitate in una placuta specialistii BeautyOneShop vin cu cateva trucuri care sa contribuie la realizarea “achizitiei” perfecte: samponul profesional de BeautyOneShop ce confera stralucire parului sanatos.

Alege samponul profesional in functie de tipul scalpului

De la inceput trebuie precizat ca orice produs ce poarta marca sampon profesional este unul deosebit si actioneaza eficient asupra firelor de par, si asta pentru ca  este imbogatit cu minerale, vitamine si compusi chimici sau organici meniti sa hraneasca  firele de par, sa le intareasca, sa le faca mai puternice si sa confere aspectul stralucitor, sanatos  mult visat, insa pentru a beneficia de calitatile acestea trebuie sa tii seama ca fiecare sampon este creat pentru un anumit tip de scalp, si pe acela il pune mai bine in valoare.

organic shampoo

Samponul profesionale hidratant este destinat persoanelor cu scalp uscat, ce necesita aport de apa, vitamine si minerale pentru a normaliza functiile acestuia. Produsele bogate in apa nu actioneaza doar asupra radacinilor ci si asupra firelor, pe toata lungimea acestora favorizand mentinerea aspectului sanatos.

Daca ai un scalp cu tendinte de ingrasare, ce favorizeaza formarea matretii este indicat sa alegi un sampon profesional sebum control, care actioneaza direct si rapid asupra problemei principale:  excesul de sebum. Putin cunosc faptul ca matreata apare din pricina productiei necontrolate de sebum.

Parul supus decolorarilor, vopsirilor repetate si tratamentelor chimice agresive, trebuie tratat cu mai multa atentie. In astfel de situatii folosirea samponului profesional cu efect terapeutic nu este un moft ci o necesitate, pentru ca asa sunt prevenite degradarea si caderea podoabei capilare.

Alege samponul profesional in functie de frecventa spalarilor

Ca si in cazul altor produse cosmetice si samponul profesional trebuie ales in functie de frecventa spalarilor. Cele destinate pentru utilizare zilnica sunt mai blande si mai putin agresive fata de sampoanele profesionale destinate pentru uz ocazional. Alegerea incorecta poate determina modificari ale caracteristicilor scalpului, de la ingrasarea excesiva, la uscare si deshidratare, de aceea este important sa acorzi atentie acestui aspect.

Alege un sampon profesional uscat, te poate scoate din incurcatura

Indiferent de tipul parului si a scalpului,  de modul in care ingrijesti podoaba capilara sau a tratamentelor la care o supui, un sampon profesional uscat te poate scoate din situatii dificile, si aste pentru ca efectele acestui produs sunt imediate, rapide si de durata.

Samponul profesional uscat poate fi solutia pentru zilele in care nu a functionat apa calda, sau nu ai reusit sa intri sub dus sau  pentru intalnirile de ultim moment in care trebuie sa fii impecabila. Poate fi tinut in geanta, in rucsac sau pe etajera din baie, la indemana pentru nevoii speciale.

Legat de celelalte caracteristici ale unui sampon profesional: volum, energizarea firelor de par, antimatreata, aspect lucios, regenerat, specialisti in hairstyle sugereaza sa le testezi si sa le descoperii pe cele care se potrivesc cel mai bine.

In final trebuie reamintit ca parul este o podoaba rara, de aceea nu trebuie lasat in bataia vantului. Alegerea metodelor de ingrijire si achizitionarea samponului profesional perfect pot reprezenta cateva modalitati eficiente de a arata respect pentru acest dar.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]