Mandiva este magazinul online de accesorii pentru evenimentele speciale din viața fiecăruia dintre clienții săi și care oferă cele mai speciale modele de invitații de botez. Astfel, invitația de botez de la Mandiva nu va mai reprezenta o simplă formalitate, ci o adevărată încântare pentru cei care vor primi invitația participării la cel mai frumos eveniment din viața familiei dumneavoastră.

Alegeți un model de invitații de botez colorat, haios și deosebit, de la Mandiva

Cu magazinul online Mandiva, aveți siguranța că veți beneficia de o invitație de botez cu totul specială, datorită formelor deosebite, precum și culorilor, designului și desenelor aplicate pe coperta acestora. Oferiți persoanelor dragi vouă, familiei și prietenilor invitații botez în formă de bebeluși, scutece, trenulețe, cărucioare sau căsuțe cu animale. La Mandiva, aveți posibilitatea de a comanda invitații de botez deosebite și care să poată fi păstrată drept amintire de către toți invitații dumneavoastră. Astfel, în funcție de tematica petrecerii și de restul aranjamentelor, alegeți un model de invitații de botez atipic sau mergeți pe stilul clasic și optați pentru invitații simple, doar cu câteva elemente de culoare, precum mici desene sau personaje din lumea poveștilor cu animale.

mandiva

Comandă online invitații de botez de la Mandiva

Intrați pe pagina web a magazinului Mandiva și comandați cele mai frumoase modele de invitație de botez, care să fie pe placul familiei, dar și în acord cu personalitatea dumneavoastră și a bebelușului. Doar la Mandiva veți beneficia de cele mai bune și accesibile prețuri, dar și de modele pentru invitații de botez cu adevărat speciale. Intrați acum în magazinul online și comandați fie prin formularul de comandă, fie telefonic, la unul dintre numerele de telefon enumerate: 0745.902.707/ 0736.850.365/ 0764.738.874. Cu Mandiva, aveți siguranța că veți face cele mai bune alegeri și că îi veți bucura pe toți invitații.