Cosmeticele profesionale – o alegere și nu o alternativă

de | oct. 25, 2018 | Fashion

A venit toamna. Și așa cum ploaia fină udă și hrănește pământul, ca să rodească frumos, și noi femeile, avem nevoie de cosmetice profesionale ca să arătăm bine. 

Suntem femei și asta ne ocupă tot timpul. Muncă, cercei, aspirat, pudra sclipitoare bronzantă, dus copiii la grădi, ojă nude, spălat vase, vopsea de păr fără amoniac, șters praful, ulei de argan pentru păr uscat, zacuscă, mascara waterproof! Da! Sunt cateva gânduri din mintea unei femei. Wonder women ale secolului 21, suntem eroine și realizăm că nu mai putem fi „cumpărate” ușor. Nici măcar de noi înșine. Merităm ce e mai bun. Merităm cosmetice profesionale.

Femeia în trecut. Femeia astăzi

Dacă în trecut cosmeticele profesionale nu erau la îndemâna oricărei femei și trebuia să ne mulțumim cu o mascara care fie curgea la prima lacrimă varsată vizionând „Titanic” cu iubitul sau cu un lipstick care dispărea de pe buze cu ultima bucată de ciocolată, astăzi aducem laude tacite tehnologiei, democrației, dezvoltării sociale și producătorilor de cosmetice profesionale.

cosmetice profesionale

Femeia din trecut beneficia de aroma și savoarea unor cosmetice profesionale ocazional, când ajungea la un salon profesionist cu o anumită ocazie. Astăzi, cosmeticele profesionale sunt folosite din ce în ce mai mult și de către tot mai multe femei, având în vedere toate avantajele pe care acestea le presupun.

Alegerea cosmeticelor profesionale

Adagiul latin „in corpore sano” prezintă ideea unui corp sănătos, cu tot ce presupune aceasta: un ten luminos, cald, curat, un păr sănătos, unghii sănătoase și o piele fină. Ca să arătăm bine, trebuie să ne simțim bine și ca să ne simțim bine, trebuie să avem un corp sănătos.

Deseori cosmeticele oarecare au produs mai mult rău decât bine. Alegerea cosmeticelor nu trebuie să fie influențată de preț sau părerile prietenelor. Orice alegere a cosmeticelor trebuie să fie bazată pe părerile specialistilor și ale profesioniștilor.

Cosmeticele profesionale  sunt cea mai bună alegere pe care femeia de astăzi o poate face. De ce? În primul rând pentru că merită. În al doilea rând pentru că sunt accesibile pentru orice buzunar. În al treilea rând, pentru că este important să aratăm bine și să ne simțim bine și sănatos în pielea noastră.

Avantajele cosmeticelor profesionale diferă pentru fiecare produs în parte. Spre exemplu, utilizarea unei creme de zi profesionale de față va produce efecte benefice, pe care toate ni le dorim: un ten fin, curat și luminos. O mascara profesională nu numai că nu va curge la primul fir de praf intrat în ochi sau chiar pe măsura trecerii unei zile obișnuite, însă va hrăni genele, le va încărca în mod frumos și le va alungi. Un lipstick profesional își va îndeplini cu brio rolul pentru care a fost creat, acela de a hrăni buzele, de a le proteja și de a rezista pe parcursul unei zile.

Riscurile folosirii cosmeticelor profesionale sunt foarte scăzute comparativ cu cele obișnuite, întrucât sunt folosite în saloanele de specialitate, de către profesioniști, care doar cu aceasta se ocupă.

Deși se afirmă că nu haina face pe om, cosmeticele o fac. Cel puțin, pentru femei. Alegerea cosmeticelor profesionale trebuie să fie o prioritate pentru orice femeie. Nimic nu poate fi mai important decât un aspect sănătos, elegant, fin și profesional.

Utilizarea cosmeticelor profesionale marcheaza fiecare aspect din viața unei femei. Încrederea pe care orice femeie trebuie să o aibă poate veni deseori din lucruri aparent mici, dar care deseori au impact imens.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]