Achizitionand un aparat de aer conditionat, automat avem nevoie de montaj.  Compania si-a facut o frumoasa prezentare in mediul online cu sfaturi si explicatii lesne de inteles si pentru noi, necunoscatorii domeniului. Tot aici, sunt redate, pas cu pas, instructiunile necesare instalarii aparatelor de aer conditionat. Eu una as lasa acest lucru in seama lor, pentru ca vad ca garantia este asigurata doar dupa interventia lor. Un montaj aer conditionat, individual, de catre persoane cunoscatoare, dar neautorizate prezinta riscul de a ramane cu o paguba destul de insemnata in buget.

O echipa de specialisti inteligenti au gandit in mod practic, simplist si strict la tinta, sa isi rezerve aceasta denumire pentru obiectul de activitate principal p  ‘Montaj Aer Conditionat’, marca inregistrata la OSIM. Trei cuvinte pe care le-am rostit multi dintre noi, dupa ce am cumparat produsul in discutie.

Asadar, mai rasfoiesc putin printre explicatii si paginile explicative (ferestre) online, pentru a ma pune la curent cu ce au ei scris, iar eu nu am inmagazinat in bagajul de cultura generala.

Pierduta in termeni de specialitate si salvata de ehipa!

Promit sa ridic cota de amuzament, fiind necalificata in domeniu, redand un sfat interesant pentru neavizati. Daca m-as incumeta la o tentativa de instalare (trebuie sa am o doza exagerata de curaj!), se pare ca trebuie sa torn un litru de apa pe teava de evaporare, pentru a verifica traseul apei, adica sa nu curga in interiorul apartamentului, ci in exterior! Tot ce este posibil, in cazul meu!

cleaning coils 1200x480

Atentie sporita, daca observati zgomote puternice sau daca aparatul nu porneste, depuneri de gheata pe bobine, daca aerul emanat nu este suficient de rece, nu va incumetati sa luati o surubelnita si sa incepeti operatiunile de reparare, dupa… cum se aude volumul… decibelilor. Cereti-le ajutorul!

De notat in Agenda – 0760609819

Specialistii de la ‘Montaj Aer Conditionat’ opereaza in Bucuresti, au un numar de telefon la care se pot face programari, cu o rata de interventie relativ scurta, de obicei in ziua sesizarii defectiunilor. Prompti si foarte amabili, insufla siguranta si totodata incredere, daca ne gandim ca sunt specialisti angajati si acreditati de Ministerul Muncii. Acest aspect ni-i recomanda totodata, daca ne gandim cate service-uri si companii concurente s-au infiintat si impus pe piata.

Suprafata de prestare a serviciilor este relativ cuprinzatoare in Bucuresti, in mai toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6, comuna Pantelimon, com. Berceni, Popesti Leordeni, Ilfov, Jilava Bragadiru. In acceptiunea mea, locuitorii Bucurestiului sunt castigati la acest capitol, un atuu in plus sa fie solicitati pentru eventuale operatiuni de service, montaj si curatare aparate aer conditionat.

Rata clientilor multumiti, in numar de 280, conform statisticilor afisate, numarul de ore lucrate ma duce cu gandul ca in permanenta exista cineva care raspunde non-stop solicitarilor telefonice, apropo important ar fi numarul de telefon 0760609819 apelabil din toate retele mobile si fixe. Sper ca incursiunea mea simpla va determina necesitatea de a-i consemna pe specialistii de la ‘Montaj Aer Conditionat’ in agendele dvs, in cazul in care veti avea nevoie.