Radiofrecventa ca metoda de slabire terapeutica

de | oct. 24, 2018 | Sanatate

Rezultate imbucuratoare la radiofrecventa in Romania

Cand vine vorba de frumusete in Romania, ne putem mandri cu rezultate incomparabile. Statisticele sunt foarte imbucuratoare in domeniul remodelarii corporale. Pana si vedetele se folosesc de radiofrecventa pentru a estompa aspectul inestetic al coajei de portocala.

radiofrecventa

Exista metode de slabire care au efecte rapide si metode care aduc rezultate in timp. Cu toate acestea, femeile isi doresc cel mai mult sa obtina rezutate rapide si care sa dureze mult timp. Nu doar in perioada in care se face tratamentul.

Acum este momentul in care o sa prezentam un concept in remodelarea corporala care depaseste orice asteptare.

Radiofrecventa inspirata din medicina

Orice tip de terapie pleaca din domeniul medicinei. Si sigur stiti si care este motivul. Sanatatea este mai importanta decat orice. De aceea, cand doriti sa slabiti repede si eficient, organismul trece prin niste schimbari bruste care-l pot da peste cap. Insa daca tratamentul este realizat in conditii si se iau toate masurile preventive, nu aveti de ce sa va mai faceti griji.

Una dintre terapiile insipirate din medicina pentru remedierea aspectului coajei de portocala este radiofrecventa. Aceasta procedura s-a dovedit clinic ca aduce rezultate garantate pe piata frumusetii din Romania.

Avand origini medicale, procedura prin radiofrecventa s-a dezvoltat din domeniul fizioterapiei. Datorita acestui lucru, undele electromagnetice inca sunt caracteristice acestei proceduri. Insa aduc o schimbare la nivelul polaritatii celulara, pe masura ce intensitatea acestora se modifica.

Prin urmare, trebuie sa stiti ca undele generate pot penetra pielea fara sa o raneasca la o adancime de pana la 2 centimetri in stratul adipos.

Radiofrecventa genereaza temperaturi crescute si efecte accelerate

Dupa cum mentionam anterior, raza de actiune a undelor de radio frecventa patrunde destul de adanc in tesutul subcutanat.

Pentru a combate stratul adipos in exces, procedura presupune folosirea unor temperaturi destul de redicate. Incepand de la aproximativ 40, pana la maxim 60 de grade Celsius. Insa nu trebuie sa va ingrijorati de efectele undelor de radio frecventa. Astfel de temperaturi ridicate se utilizeaza doar in cazul in care se foloseste tehnologia monopolara.

In urma procesului de radiofrecventa, urmarile se resimt la nivel de denaturare a colagenului si implicit in contractia sa care se face foarte rapid.

Pe de alta parte, insa, efectele apar si la nivelul celulelor adipose. Astfel, datorita undelor de radio frecventa se produce distrugerea si eliminarea adipocitelor. Iar tu te poti bucura in voie de rezultate placut vizibile mult timp de acum inainte!

Ofera-ti si tu sansa de a avea un corp complet remodelat asemeni vedetelor pe care le vezi la TV. Alege radiofrecventa si simte-te chiar tu o vedeta!

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]