deratizare sobolaniSobolanii sunt niste daunatori foarte periculosi pentru om, ei sunt purtatori de o multime de boli si virusi care pot fi transmisi cu usurinta. Sursele de hrana, de apa si deseuri sunt principalele aspecte care favorizeaza aparitia sobolanilor.

In spatiile unde exista un sobolan, exista garantat o familie. O astfel de familie de sobolani poate avea pana la 200 de indivizi, asadar daca ai probleme cu sobolanii trebuie sa iei masuri deoarece se pot inmultii cu rapiditate si creste gradul de infectare al spatiului respectiv.

Cea mai buna metoda de a scapa de sobolani

Firmele autorizate in deratizare sobolani sunt cele care ofera cea mai mare eficienta in eliminarea daunatorilor. Acestea detin anumite substante toxice, care nu sunt la dispozitia oricui, dar si cunostintele necesare pentru a realiza o interventie cu rezultate vizibile si rapide.

Chiar si daca apelezi la o firma autorizata in deratizare sobolani, acesta nu iti poate garanta o eficienta maxima daca nu cureti spatiul respectiv. Mai exact trebuie sa te asiguri ca nu exista resturi menajere si ca acestea sunt depozitate in locuri special amenajate in care sobolanii nu pot patrunde, dar si sa elimini absolut orice sursa de hrana pe care sobolanii ar putea sa o utilizeze.

Cum intervine o firma de deratizare sobolani profesionala

Atunci cand apelezi la o firma de deratizare sobolani, acesta se va prezenta in spatiul contaminat unde va face o analiza. Acesta analiza cuprinde date despre zonele in care se gaseste hrana si deseuri, dar si date care tin de tipurile de daunatori prezenti, trasee de migrare si grad de infectare.

In functie de aspectele indentificate in procesul de analiza este preparata substanta toxica perfecta pentru procesul de deratizare sobolani. Acesta substanta este plasata in niste cutii speciale, amplasate in anumite zone cheie.

Substanta toxica utilizata este de cele mai multe ori solida si foarte important, cu efect intarziat, deoarece daca un sobolan moare langa momeala ceilalti indivizi nu se vor mai hranii din locul respectiv.

In concluzie, daca ai probleme cu sobolanii trebuie sa apelezi la o firma specializata in deratizare sobolani cat mai rapid si sa nu iei in seama produsele din marile lanturi de supermarketuri sau gadget-urile pe care le vezi in spoturi publicitare, care promit marea cu sarea.