Daca te-ai hotarat sa-ti renovezi casa si toate celalalte- parchetul, vopseaua, mobila- sunt cumparate, atunci este cazul sa te gandesti la tamplarie. O casa abia renovata, ramane trista fara o tamplarie noua PVC. Ai grija, insa, termopanele sunt si ele de mai multe feluri. N-ai vrea sa alegi ceva, care ulterior se dovedeste a fi o pierdere de bani.

Iti recomandam cu incredere tamplaria de profil Salamander Streamline, importata de Dafco, Bucuresti.

tamplaria de profil salamander streamline

Avantajele profilului Salamander Streamline

Profilul Salamander Streamline este un arhetip al calitatii nemtesti. Ne bucuram de calitatea de top a profilului Salamander Streamline prin intermediul Dafco, care este importator direct de la producator al acestor ferestre.
Dafco se recomanda prin profesionalism, promptitudine si calitatea produselor si serviciilor oferite. Profilul Salamander Streamline se potriveste ca o manusa filosofiei de afaceri Dafco, incadrandu-se perfect in parametri de calitate.

Latimea constructiva a profilului Salamander Streamline este de 76 mm, avand un coeficient de transfer termic de Uf= 1,2 W/m²K. Atuul profilului Salamander Streamline de la Dafco il constituie izolatia termica si fonica ne mai intalnite. Acest lucru se datoreaza faptului ca profilul Salamander Streamline beneficiaza de ranforsari din otel zincat si un sistem de garnituri duble.

In functie de necesitatile sau pur si simplu preferintele dumneavoastra, profilul Salamander Streamline vine dotat cu 2 sau 3 foi de geam. Asadar, cu profilul Salmander Streamline sunteti ferit de impedimentele de vreme. De asemenea, profilul Salamander Streamline prezinta o rezistenta forte la schimbarile bruste de temperatura. Acest lucru demonstreaza apartenenta profilului Salamander Streamline la clasa A de profile PVC. Apartinand, asadar, clasei A, profilul Salamander Streamline ofera o durabilitate crescuta. Media de viata a profilului ajunge pana la 50 de ani!

Bucurandu-se de un design modern, unic, profilul Salamander Streamline este alegerea perfecta, daca iti doresti sa dai un aer fresh casei tale.

Dafco este importator direct al profilului Salamander Streamline, oferind intotdeauna calitate inainte de toate. Bucurandu-se de o experienta de 8 ani pe piata din domeniu, Dafco este alegerea cea mai buna cand vorbim despre termopane.

Alege si tu calitatea profilului Salamander Streamline si bucura-te de beneficiile pe care ti le ofera.