Este important sa tineti cont de un tavan fals de cea mai buna calitate pentru ca un astfel de tavan va va pune la dispozitie o multime de beneficii. Din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre un astfel de tavan datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Optand pentru un tavan fals de calitate, veti putea fi siguri ca acesta se va plia pe cerintele voastre si va va infrumuseta casa.

Tavanul ideal

Tavanul fals se potriveste cu usurinta oricarei incaperi, acest tavan reusind sa scoata cu usurinta in evidenta orice tip de design interior. In primul rand, daca va veti orienta catre un astfel de tavan, veti constata ca veti avea posibilitati nelimitate pentru diverse concepte de design. Firma VIPcasa va va pune la dispozitie diveste tavane dintre care sa alegeti si veti constata ca se vor putea executa cu usurinta chiar si cele mai compelxe design-uri de tavane. Folosind aceste tavane, se vor putea realiza diverse forme geometrice pe baza carcaselor in prealabil pregatite.

tavan fals

Un alt lucru important de stiut este ca tavanele extensibile nu se vor fisura in timp, iar vopseaua nu se va coji, de aceea ele vor fi o alegere mult mai buna pentru oricine isi doreste ca lucrarea sa reziste cat mai bine in timp. Tot ce va trebui sa faceti este ca odata la 2-3 ani sa stergeti cu o carpa umeda tavanul, iar zonele mai murdare pot fi sterse cu o solutie de spalat geamuri.

Alte avantaje

Aceste tavane false va pot proteja si impotriva inundatiilor vecinilor, de aceea este o idee buna sa le aveti in vedere. Un tavan extensibil va reusi sa acumuleze o cantitate foarte mare de apa, aceasta cantitate ajungand foarte usor chiar si pana la 100 de litri de apa pe metrul patrat. Ulterior, tavanul extensibil se va demonta prin declipsare, astfel incat sa se poata evacua apa provenita de la vecini. Dupa ce a fost declipsat, iar apa a fost eliminata, tavanul se va monta la loc. Se vor evita pagubele pe care le poate produce inundatia si astfel sa va bucurati de o protectie mult mai buna. Tavanul extensibil mai are avantajul ca poate fi montat chiar si intr-un interior finisat, fara a mai fi nevoie de o evacuare a mobilei.

Trebuie sa mai stiti ca un tavan fals va avea un timp foarte redus de montaj. Montajul tavanului extensibil se va face intr-un timp scurt, o camera de 20 m.p executandu-se rapid, chiar si intr-o jumatate de zi. Un apartament de doua camere se poate executa chiar si intr-o singura zi, de aceea nu va trebui sa pierdeti mult timp cu executarea acestui tavan fals. Veti avea o paleta larga de texturi si de culori dintre care sa alegeti, tavanul nedecolorandu-se in timp. Veti putea alege cu usurinta peste 150 de culori, acestea potrivindu-se foarte bine cerintelor voastre. Exista posibilitatea chiar si sa aplicati imaginile dorite pe tavanele extensibile si tot ce va trebui sa faceti va fi sa va alegeti pozele dorite.