Ai auzit de preturile reduse pentru electrostimulare de la Fysiogand?

de | oct. 13, 2018 | Sanatate

Traim vremurile acealea in care toata lumea se plange de lipsa timpului. Ciar si asa, putini sunt cei care reusesc sa mai ajunga pe la sala seara dupa un program aglomerat. Cu toate acestea, Fysiogand s-a gandit sa va propuna o solutie extrem de avantajoasa  pentru toata lumea. Ati auzit de electrostimulare corporala?

Informatii de baza si avantaje pentru electrostimulare

Nu trebuie sa iti faci griji despre efectuarea unei astfel de proceduri. Nici nu afecteaza sanatatea si nici nu doare. Prin electrostimulare trebuie sa intelegi, intai de toate, ca este o stimulare a muschilor prin impulsuri electrice.

Cu alte cuvinte, este o forma de remodelare corporala care te ajuta sa-si modelezi silueta asa cum iti doresti fara prea mult efort. Asa cum am mentionat si mai devreme, procedura nu doare deloc. Ceea ce inseamna ca poti veni cu cea mai mare incredere sa te programezi la Fysiogand.

Pe de alta parte, daca optezi pentru sedintele de electrostimulare, beneficiezi nu doar de o crestere a eficientei curei de slabire/sportului. Poti obtine, mai ales, o piele mult mai neteda si mai tonifiata in zonele problematice. De altfel, muschii sunt modelati, iar stratul adipos excesiv scade semnificativ.

Cum poti slabi in timpul tratamentului de electrostimulare?

In primul rand, efectuarea unei astfel de proceduri pleaca de la aplicarea unor electrozi. Unde? Pe pielea din zona corporala in care se doreste efectuarea procedurii.

Dupa efectuarea acestui pas, aparatul cu care se realizeaza interventia genereaza niste impulsuri electrice. Ele sunt controlate in functie de o anumita intensitate si durata. Aceste detalii sunt stabilite in urma unor analize amanuntite pentru ca antrenorul sa stie cu exactitate doza necesara de impulsuri.

electrostimulare

Pe de alta parte, atat frecventa, cat si amplitudinea pot fi reglate, de asemenea. Acest lucru inseamna ca prin sedinte de electrostimulare, clientii pot beneficia de programe personalizate. Odata cu personalizarea tratamentului, la Fysiogand puteti avea siguranta ca beneficiati de un pret pentru electrostimulare in favoarea clientului, garantat.

Ia in vedere faptul ca ca Fysiogand ofera sedinte de electrostimulare la pret redus

Te asteptam pe Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106 la parter pentru a sta de vorba si a stabili cu exactitate toate detaliile necesare.

Vino acum sa-ti iei pachetul cu 5 sedinte de electrostimulare oferit de Fysiogand la pretul de doar 120 de lei si uita de problemele estetice. Centrul de remodelare corporala din Bucuresti de la Fysiogand sta la dispozitia ta cu preturi foarte avantajoase.

Recastiga-ti increderea in aspectul propriului tau corp!

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]