Traim vremurile acealea in care toata lumea se plange de lipsa timpului. Ciar si asa, putini sunt cei care reusesc sa mai ajunga pe la sala seara dupa un program aglomerat. Cu toate acestea, Fysiogand s-a gandit sa va propuna o solutie extrem de avantajoasa  pentru toata lumea. Ati auzit de electrostimulare corporala?

Informatii de baza si avantaje pentru electrostimulare

Nu trebuie sa iti faci griji despre efectuarea unei astfel de proceduri. Nici nu afecteaza sanatatea si nici nu doare. Prin electrostimulare trebuie sa intelegi, intai de toate, ca este o stimulare a muschilor prin impulsuri electrice.

Cu alte cuvinte, este o forma de remodelare corporala care te ajuta sa-si modelezi silueta asa cum iti doresti fara prea mult efort. Asa cum am mentionat si mai devreme, procedura nu doare deloc. Ceea ce inseamna ca poti veni cu cea mai mare incredere sa te programezi la Fysiogand.

Pe de alta parte, daca optezi pentru sedintele de electrostimulare, beneficiezi nu doar de o crestere a eficientei curei de slabire/sportului. Poti obtine, mai ales, o piele mult mai neteda si mai tonifiata in zonele problematice. De altfel, muschii sunt modelati, iar stratul adipos excesiv scade semnificativ.

Cum poti slabi in timpul tratamentului de electrostimulare?

In primul rand, efectuarea unei astfel de proceduri pleaca de la aplicarea unor electrozi. Unde? Pe pielea din zona corporala in care se doreste efectuarea procedurii.

Dupa efectuarea acestui pas, aparatul cu care se realizeaza interventia genereaza niste impulsuri electrice. Ele sunt controlate in functie de o anumita intensitate si durata. Aceste detalii sunt stabilite in urma unor analize amanuntite pentru ca antrenorul sa stie cu exactitate doza necesara de impulsuri.

electrostimulare

Pe de alta parte, atat frecventa, cat si amplitudinea pot fi reglate, de asemenea. Acest lucru inseamna ca prin sedinte de electrostimulare, clientii pot beneficia de programe personalizate. Odata cu personalizarea tratamentului, la Fysiogand puteti avea siguranta ca beneficiati de un pret pentru electrostimulare in favoarea clientului, garantat.

Ia in vedere faptul ca ca Fysiogand ofera sedinte de electrostimulare la pret redus

Te asteptam pe Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106 la parter pentru a sta de vorba si a stabili cu exactitate toate detaliile necesare.

Vino acum sa-ti iei pachetul cu 5 sedinte de electrostimulare oferit de Fysiogand la pretul de doar 120 de lei si uita de problemele estetice. Centrul de remodelare corporala din Bucuresti de la Fysiogand sta la dispozitia ta cu preturi foarte avantajoase.

Recastiga-ti increderea in aspectul propriului tau corp!