Criteriile de cumparare pe care le luam in calcul inainte de a achizitiona papuci flip-flop pentru barbati sunt variate. La prima vedere alegem modelul, producatorul (‘Nike’, ‘Fila’, ‘Emporio Armani’ etc), culoarea, exterior si interior, grosimea talpii, pret, etc.

Fiecare posibil cumparator este interesat cat de comozi sunt papucii flip-flop de la IMA Trend, acestia sunt probati mergand doar cativa pasi. Insa sunt avantaje si dezavantaje pe care le consemnam, de mult ori, dupa prima incaltare si utilizare.

Bataturile isi fac nestingherite aparitia, inrosirea pielii o observam doar cand simteam usturime. Vara, in special, pentru ca transpiram mai mult, iritatiile apar mereu si cauzeaza neplaceri.

papuci flip-flop

Haideti sa acordam atentie si acestor aspecte, care sunt importante pentru sanatate.

Papuci flip-flop la mare utilizare

 Ar fi interesant de observat cand domnii poarta papuci flip-flop mergand la piata, plaja in parc etc. Adesea in autobuze vedem turistii, cat si localnicii de pe litoralul Marii Negre, cu slapi. Candva, unui trecator i-a ramas papucul in urma, pe o trecere de pietoni, ne-am amuzat, insa situatia putea degenera intr-un incident daca semaforul schimba culoarea in… rosu. Situatia a fost penibila pentru respectivul, se vedea pe chipul lui umbra de furie.

Stim ca multe regulamente interzic folosirea acestui articol de incaltamine la serviciu. Insa exista persoane care fac exceptie de la regula pentru ca asa doresc, sa stea in… papucii lor, cum se spune! Nu intram in polemica, nu ne intereseaza, fiecare e liber sa decida ce si cum poarta.

Corectii aplicate pentru ‘depozitare/asezare’ corecta

Acum si adolecentii/baietii tot pe trendul flip-flop ‘defileaza’. In vara aceasta am fost nevoita sa suport trei adolescenti cu ceva aere de ‘vedetism’ date de tupeul varstei, carora le-am achitat slapi in valoare de… dar hai sa tinem in familie, e mai decent asa.

Slapii cu pricina erau super colorati, folositori, in schimb ii aveam mereu imprastiati pe unde ma asteptam mai putin. Ca sa le dau o lectie micilor smecherasi, am postat pe un web site de anunturi diverse: ‘slapi barbati pentru vanzare’ si m-am folosit si de numerele lor de telefon. Distratctia a tinut maxim o saptamana, nepotii mei erau bombardati cu telefoane, de la doritori care mai de care, oferindu-li-se sumele cerute de mine (30 lei), comparativ cu pretul destul de mare cu care i-am achizitionat. Si asta nu ar fi totul, telefoanele lor sunau exact cand le era lumea mai draga, cand erau angrenati in te miri ce jocuri pe calculator, deranjandu-i mereu.

Mi-am scos copilasii frumos din mediul lor de campioni pe calculator, i-am bagat in sedinta de familie, cu predarea instructiunilor de depozitare in locul special amenajat pentru incaltaminte, astfel incat casa sa arate ordonata, cu promisiunea expresa ca de cate ori ii prind dezordonati voi scoare ruterul din priza.

Acum, nepoteii s-au intors la casele lor, m-au poreclit, mi-au compun un vers:‘Matusa-cazemata face cu noi armata!’.

Bineinteles ca nu am reusit sa fiu chiar atat de dura cu barbateii in devenire, insa lectia data le-a fost de folos, parintii lor aratandu-se amuzati si multumiti de corectiile aplicate, cu promisiunea ferma din partea lor –  ca ii voi avea si la anul, in custodie… Adica, adolescentii cu papucii flip-flop, la pachet.