Tot mai multi dintre pacientii care vin intr-un cabinet oftalmologic sa-si faca analize oftalmologice, prezinta teama de operatii, de medici, de analize sau chiar de simple controale.

Cu toate acestea, tot mai multi medici incearca sa ii convinga de faptul ca sanatatea, dar si siguranta ca totul este sub control, este vitala. Combate din timp aparitia anumitor boli prin vizite mai dese la un cabinet oftalmologic specializat. Poti opta pentru Clinica medicala Romgermed.

Statistici privind efectuarea unui consult oftalmologic:

Conform unor studii medicale efectuate de-a lungul anilor in Uniunea Europeana s-a constatat ca doar unul din 5 romani isi face periodic analize oftalmologice preventive. Este destul de ingrijorator din cauza faptului ca timpul petrecut intr-un cabinet oftalmologic este mai scurt decat pauza de pranz de la serviciu.

Acest lucru inseamna ca puteti sa treceti mai des pe la un cabinet oftalmologic sa va faceti un set complet de analize oftalmologice. La Clinica Romgermed, timpul este in favoarea pacientului.

Nu va neglijati nici copiii. Chiar daca va ganditi ca sunt tineri si organismul lor functioneaza cum trebuie, sa stiti ca puteti avea surprize. Tot mai multi dintre copiii generatiei de astazi isi strica vederea. Si totul se intampla din cauza timpului petrecut in fata device-rilor luminoase.

Cu toate acestea nu sunt singurii. Si angajatii care lucreaza la birou sunt predispusi la boli oftalmologice.

Tu stii care este durata efectuarii unui control oftalmologic periodic?

Daca nu stiati pana acum, medicii oftalmologi recomanda ca durata efectuarii unui control oftalmologic periodic sa fie facuta in functie de varsta si de afectiunile pe care le prezinta pacientul.

Iata cam cum stau lucrurile intr-un cabinet oftalmologic cu aproximatie:

  • Pentru copiii cu varsta sub 10 ani se recomanda efectuarea unui control oftalmologic odata la sase luni;
  • De la 10 pana la 17 ani trebuie sa aduceti copilul la un cabinet oftalmologic macar odata pe an;
  • De aici pana la varsta de 60 de ani, perioada efectuarii unor analize oftalmologice scade. Analizele oftalmologice se fac la cel putin doi ani;
  • Insa dupa 70 de ani efectuarea unui control oftalmologic revine la o vizita pe an pentru ca odata cu cresterea varstei, creste si riscul aparitiei bolilor oftalmologice.
  • Pe de alta parte, persoanele care sufera de diabet sau glaucom trebuie sa fie, de asemenea, atente la frecventa de cel putin odata pe an intr-un cabinet oftalmologic specializat.

consult oftalmologic

Analize oftalmologice ieftine la Clinica Medicala Romgermed din Bucuresti

Clinica Medicala Romgermed din Bucuresti ofera servicii oftalmologice la preturi avantajoase. De ce? Ei bine, pentru ca fiecare pacient sa isi permita sa aiba grija de sanatatea ochilor lui.

E important sa va faceti analize oftalomologice periodic pentru a preveni aparitia bolilor de vedere.

Asculta sfatul medicilor de la Clinica Medicala Romgermed. Asculta de ochii tai cand plang si se plang.