Buchete de trandafiri – o combinatie de stil, rafinament si farmec

de | oct. 1, 2018 | Diverse

A gasi o femeie caruia sa nu ii placa buchete de trandafiri frumoase, este destul de dificil. Prin urmare, a judeca natura doamnelor, la fel ca si pe cea a trandafirilor, este de asemeni, dificil. Trandafirul simbolizeaza dualitate, pentru ca inseamna perfectiune cereasca si pasiune pamanteasca, timp si eternitate, viata si moarte, fertilitate si virginitate. Este floarea perfectiunii si misterul vietii. Trandafirul simbolizeaza zeitatile feminine: iubire, viata, creativitate, frumusete. Trandafirul inseamna si tacere si mister. O floare in culoarea aurului, portocalie sau galbena reprezinta perfectiunea, rosu  dorinta, albul este nevinovatia, iar albastrul intangibilul.

Ce simbolizeaza culorile trandafirilor

Buchete trandafiri albi. Un astfel de buchet va sublinia puritatea si sinceritate celei alese. De obicei, un buchet de trandafiri albi este daruit acelei femei pe care o consideri a fi inger, deoarece nu tolereaza minciuni si tradari. Iar daca un barbat cumpara un astfel de buchet, el considera ca doamna inimii sale este un adevarat ideal. Trandafirii albi sunt adorati de  cantareata Britney Spears.

buchete de trandafiri

Buchete trandafiri galbeni. Desi se spune ca aceasta culoare reprezinta separarea, multe femei sunt incantate de buchetul original de trandafiri galbeni  sau portocalii. Aceste doamne apreciaza independenta si niciodata nu vor fi de acord sa se intalneasca cu un barbat care nu este pe placul lor. Trandafirii galbeni au fost iubiti de marile vedete ale ecranului Judy Garland si Cary Grant.

Buchete trandafiri rosii. Buchetele de trandafiri rosii, desigur, sunt alese de naturile pasionate, care nu se opresc de la nimic. Si daca plac pe cineva, vor face totul pentru a-i castiga inima. Astfel de buchete sunt preferate de Monica Bellucci si Meryl Streep.

Buchet de trandafiri pentru mireasa

Primul lucru caruia trebuie sa-i acorzi atentie atunci cand alegi un buchet pentru mireasa, este combinatia sa armonioasa cu rochia si intreaga sa imagine. Prin urmare, nu se recomanda un buchet de trandafiri excesiv de luminos. Culoarea alba a rochiei si sensibilitatea miresei, in prezenta unui buchet de trandafiri foarte luminos, distrage atentia. Daca totusi visezi la un buchet stralucitor, atunci ai nevoie de  un machiaj teatral, pentru ca balansul de culoare sa fie cel potrivit.

Daca rochia de mireasa nu este alba, ci alb prafuit, da preferinta trandafirilor roz si crem, astfel incat culoarea  rochiei sa nu para murdara. In general, florile pentru mireasa trebuie alese cu una sau doua nuante mai intunecate decat rochia, pentru a crea armonie in imagine.

Nu trebuie sa faci buchetul greu si foarte mare. In primul rand, mireasa il tine o jumatate de zi in mana, si, conform semnelor de nunta, acesta nu trebuie lasat deoparte,  daca mireasa oboseste. In al doilea rand, cu un buchet de trandafiri impozant, este pur si simplu incomod sa fii fotografiat, deoarece acesta trece de marginea cadrului, acoperind fie rochia fie fata mirelui.

In general, buchetele de trandafiri reprezinta o combinatie de stil, rafinament si farmec. A cumpara un buchet de trandafiri, inseamna a te stradui sa faci un cadou elegant si frumos in spiritul romanticilor de demult. A cumpara un imens buchet de trandafiri, inseamna a face o alegere de calitate, care nu numai ca arata extraordinar, ci si placut ochilor si inimii destinatarului.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]