Lucrari de dezinsectie realizate profesional de catre o firma din Bucuresti

de | sept. 29, 2018 | Servicii

firma dezinsectie bucurestiPerioada de vara este cea in care cele mai multe persoane au nevoie de servicii de dezinsectie din cauza aparitiei celor mai multe tipuri de insecte. Eliminarea acestor daunatori din mediul inconjurator poate fi o bataie de cap foarte mare daca nu alegi serviciile de dezinsectie ale unei firme specializate.

Multe persoane apeleaza la cateva solutii la indemana precum spray-urile pe care le gasim in marile lanturi de supermarketuri. Problema acestor spray-uri este ca efectul este doar unul de moment, insectele mor doar daca pulverizezi direct pe ele, insa pe termen lung problema cu insectele nu va disparea niciodata.

De ce o firma de dezinsectie specializata ?

Raspunsul la acesta intrebare este unul destul de simplu si are la baza cateva argumente rationale. Un prim argument tine de substanta toxica pe care o utilizeaza, mai exact, orice firma autorizata sa desfasoare activitati de dezinsectie are acces la anumite substante toxice, foarte puternice, care fac mereu diferenta dintr-o simpla dezinsectie si o lucrare de dezinsectie cu efecte vizibile si rapide.

Know-how-ul (competenta) companiilor din domeniul DDD reprezinta un alt argument de baza pentru care trebuie sa alegi serviciile unei astfel de firme. Intr-o prima faza, orice echipa care efectueaza lucrari de dezinsectie efectueaza o analiza a spatiului contaminat, etapa in care identifica diferite trasee de migrare ale daunatorilor, stabileste gradul de infectare si toate tipurile de daunatori prezenti.

DDD Nord – o firma de dezinsectie din Bucuresti

Avand nevoie de astfel de servicii, am ales, dupa lungi documentari, firma de dezinsectie DDD Nord din Bucuresti. O companie care are peste 10 ani de experienta in domeniul DDD si care prezinta pe website-ul oficial toate autorizatiile obtinute de la infiintare pana in prezent.

Transparenta a fost primul aspect care m-a facut sa aleg acesta firma de dezinsectie din Bucuresti. Pe langa autorizatii, firma DDD Nord are o sectiune dedicata clientilor acolo unde sunt prezentati mare parte dintre acestia, precum sunt expuse pentru publicul larg si scrisori de recomandare semnate si stampilate de catre acestia.

Serviciile prestate de echipa firmei de dezinsectie DDD Nord au fost peste masura asteptarile, chit ca au fost necesare doua interventii pentru a scapa definitive de daunatori. Repetarea interventiei a fost necesara din cauza gradului mai de infectare. In spatiul dezinsectizat existau oua si larve care nu pot fi eliminate de nicio solutie toxica si in acest caz trebuie asteptata fecundarea si apoi distrugerea rapida.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]