firma dezinsectie bucurestiPerioada de vara este cea in care cele mai multe persoane au nevoie de servicii de dezinsectie din cauza aparitiei celor mai multe tipuri de insecte. Eliminarea acestor daunatori din mediul inconjurator poate fi o bataie de cap foarte mare daca nu alegi serviciile de dezinsectie ale unei firme specializate.

Multe persoane apeleaza la cateva solutii la indemana precum spray-urile pe care le gasim in marile lanturi de supermarketuri. Problema acestor spray-uri este ca efectul este doar unul de moment, insectele mor doar daca pulverizezi direct pe ele, insa pe termen lung problema cu insectele nu va disparea niciodata.

De ce o firma de dezinsectie specializata ?

Raspunsul la acesta intrebare este unul destul de simplu si are la baza cateva argumente rationale. Un prim argument tine de substanta toxica pe care o utilizeaza, mai exact, orice firma autorizata sa desfasoare activitati de dezinsectie are acces la anumite substante toxice, foarte puternice, care fac mereu diferenta dintr-o simpla dezinsectie si o lucrare de dezinsectie cu efecte vizibile si rapide.

Know-how-ul (competenta) companiilor din domeniul DDD reprezinta un alt argument de baza pentru care trebuie sa alegi serviciile unei astfel de firme. Intr-o prima faza, orice echipa care efectueaza lucrari de dezinsectie efectueaza o analiza a spatiului contaminat, etapa in care identifica diferite trasee de migrare ale daunatorilor, stabileste gradul de infectare si toate tipurile de daunatori prezenti.

DDD Nord – o firma de dezinsectie din Bucuresti

Avand nevoie de astfel de servicii, am ales, dupa lungi documentari, firma de dezinsectie DDD Nord din Bucuresti. O companie care are peste 10 ani de experienta in domeniul DDD si care prezinta pe website-ul oficial toate autorizatiile obtinute de la infiintare pana in prezent.

Transparenta a fost primul aspect care m-a facut sa aleg acesta firma de dezinsectie din Bucuresti. Pe langa autorizatii, firma DDD Nord are o sectiune dedicata clientilor acolo unde sunt prezentati mare parte dintre acestia, precum sunt expuse pentru publicul larg si scrisori de recomandare semnate si stampilate de catre acestia.

Serviciile prestate de echipa firmei de dezinsectie DDD Nord au fost peste masura asteptarile, chit ca au fost necesare doua interventii pentru a scapa definitive de daunatori. Repetarea interventiei a fost necesara din cauza gradului mai de infectare. In spatiul dezinsectizat existau oua si larve care nu pot fi eliminate de nicio solutie toxica si in acest caz trebuie asteptata fecundarea si apoi distrugerea rapida.