Vedete care poarta incaltaminte sport pe strada

de | mart. 31, 2015 | Fashion

Incaltamintea sport nu mai este un subiect tabu pentru moda, mai ales ca in ultimii ani a devenit atat de populara in randurile fashionistilor din toata lumea.   Daca pana acum pantofii sport se purtau strict de catre cei care practicau sporturi si in timpul exersarii unor astfel de activitati, acum au devenit un must have al tuturor adeptilor stilului casual-chic pe strada.

Nici vedetele nu se dezic de la astfel de trenduri. Iata cateva staruri are poarta adidasi de cate ori au ocazia:

Mila Kunis

Frumoasa si delicata, mai mereu machiata in stil smokey eyes si tot timpul coafata, celebra actrita din „That 70’s Show” adora sa se simta confortabil in incaltaminte sport. Partenera lui Ashton Kutcher a renuntat, de cand a devenit mamica, la outfiturile pretioase in favoarea jeansilor si a pantofilor confortabili.     Nici nu-i de mirare, avand in vedere cat de solicitanti sunt primii ani din viata unui copil.

Cara Delevigne

Celebrul supermodel poarta pe strada tot ce nu poate purta pe podium: pantofi sport, pantaloni de yoga sau jeansi boyfriend, cardigane supradimensionate si caciuli XXL.

Frumoasa blonda cu cele mai faimoase sprancene de la ora actuala se simte cel mai bine in haine confortabile si incaltaminte sport, iar prietena ei cea mai buna si totodata partenera ei de podium, Kendall Jenner, a avut de asemenea cateva aparitii similare care au intors toate privirile.

Charlize Theron

Daca iti amintesti de prestatia ei in „Sweet November”, cu siguranta iti amintesti si vestimentatia inedita pe care a purtat-o in film.

Dupa ce ne-a obisnuit cu rochii de designer si cu pantofi cu tocuri demne de covorul rosu, frumusetea ale carei origini se trag din Africa de Sud ne surprinde cu tinute lejere si cu incaltaminte sport de calitate. Desigur, asta nu se intampla cand iese la restaurant cu Sean Penn, ci doar atunci cand isi face cumparaturile.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]