Participa la conferinta “Femei de cariera” – editia a IX-a. Profita de super pretul de Very Early Bird!

de | sept. 26, 2018 | Afaceri, Sfaturi in afaceri

Daca si tu iti doresti sa faci un pas inainte in viata ta profesionala, atunci participa la editia a IX-a a conferintei “Femei de cariera”, organizata de Woman2Woman.ro in Bucuresti. In cadrul conferintei vom vorbi despre leadership feminin, dar si despre diferentele dintre a fi angajat si a fi antreprenor.

In plus, profita de super pretul de Very Early Bird pe care ti-l oferim doar pana pe 14 august. In aceasta perioada, poti achizitiona un bilet la doar 78 de lei. Completeaza acum formularul pentru a te asigura ca beneficiezi de aceasta oferta limitata.

Avantajele participarii la conferinta Femei de cariera

Aceasta conferinta este destinata femeilor care isi doresc o cariera de succes si care vor sa progreseze in viata profesionala. Fie ca esti angajata sau antreprenoare, aceasta conferinta iti va oferi informatii care te vor ajuta in orice situatie. Iata care sunt avantajele participarii la conferinta Femei de cariera:

  • vei afla informatii interesante direct de la femei care au reusit in cariera
  • speakerii pe care ii vei cunoaste lucreaza deja in companii de succes
  • vei putea invata despre cum sa te descurci in afaceri si in cariera ta
  • mediul este unul prietenos si antrenant, nu te vei plictisi deloc
  • poti cunoaste si alte femei care doresc o cariera de succes si cu care poti schimba idei si informatii
  • vei invata mai multe despre branding personal, antreprenoriat si multe altele
  • poti invata lucruri de care chiar nu ai auzit pana acum
  • iti va fi de mare ajutor, nu doar daca esti la inceput de drum in cariera
  • ai posibilitatea sa faci rost de contacte utile, cum ar fi potentiali clienti sau parteneri
  • vei primi o diploma de participare sau o adeverinta de participare, eliberate la cerere

Iti doresti si tu succes in cariera? Atunci aceasta conferinta este pentru tine

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate

Te asteptam sa te inscrii pentru a lua parte la o conferinta care iti va aduce informatii utile pentru cariera sau afacerea ta. Te asiguram ca ambianta va fi una motivationala, dar si relaxata si nu te vei plictisi. Din contra. Oricum ar fi, nu vei pleca de la eveniment fara sa inveti ceva nou si, in plus, iti vei putea face si prieteni care te pot ajuta pe viitor.

Nu uita de Very Early Bird.  Pana pe 14 august poti achizitiona un bilet la acest eveniment la doar 78 de lei. Asadar, grabeste-te sa beneficiezi de aceasta oferta limitata. Inscrie-te aici!

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice menite sa ajute femeile sa evolueze si sa fie la curent cu domenii precum business, sanatate, parenting. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Evenimentul Femei de cariera- Leadership feminin din 4 octombrie 2018 este sustinut de sponsorul principal PIATRAONLINE, sponsorii secundari: All To Know, Answear Romania, Cupio si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Fashion8, Mujer, Portal Management, PR2Advertising, Profitinfo, RisCo, Ziare.com.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]