Cum sa folosesti cosmetice pentru a realiza un machiaj profesional

de | sept. 25, 2018 | Diverse

Un machiaj profesional la domiciliu nu inseamna neaparat utilizarea de cosmetice de lux, scumpe si exclusive. Pentru a arata perfect, trebuie doar sa ai cateva cosmetice profesionale de baza la indemana, restul depinzand de priceperea si perseverenta ta. Mijloacele necesare pot fi cumparate, iar aptitudinile necesare vor aparea in timp. De fapt, cosmeticele profesionale sunt tot ceea iti este necesar, pentru a crea un machiaj de inalta calitate. Bineinteles, poate ai o intrebare: si, cu ce sa incepi transformarea? Sa incercam sa ne dam seama si, pas cu pas, vei ajunge la un rezultat final uimitor.

Ingrijirea zilnica corecta este principala componenta a frumusetii

Spre deosebire de toate cosmeticele decorative, baza pentru machiajul profesional, nu este un borcan de crema super-eficienta care elimina ridurile, ci, un instrument profesional care are grija ca fata ta sa arate bine in fiecare zi. Produsul cosmetic poate fi atat scump, cat si ieftin, principalul lucru este sa fie profesional si sa se potriveasca cu adevarat cu tenul tau. Iata cateva reguli simple, dar importante, pe care trebuie sa le inveti si sa le aplici in fiecare zi.

machiaj profesional

In primul rand, determina tipul tau de piele si daca pielea este combinata sau uleioasa, inainte si dupa realizarea machiajului profesional, sterge-ti fata cu un lapte demachiant sau o lotiune astringenta speciala. Pentru pielea uscata, cumpara lapte sau lotiune nutritiva profesionala, pe care o poti cumpara cu usunrinta din magazinul online. Nu spala fata cu sapun, deoarece sapunul usuca si irita pielea. Utilizeaza crema  de zi si crema de noapte. Principalul lucru de care trebuie sa tii cont, este  sa aplici crema de zi cu o jumatate de ora inainte de a iesi, iar  crema de noaptea cu o jumatate de ora inainte de a merge la culcare.

Avem nevoie de o baza?

Baza pentru machiaj este un instrument care a aparut recent pe rafturile magazinelor cosmetice. Rolul bazei pentru machiaj este de a asigura ca machiajul profesional  sa ramana pe fata o zi sau mai mult, daca este necesar. Machiajul nu se sterge,  nu se prelinge si arata proaspat pentru o lunga perioada de timp. Pentru ocazii solemne, cum ar fi o sesiune foto, o nunta, o intalnire importanta de afaceri, baza pentru machiaj va fi de neinlocuit.

Corecteaza-ti deficientele tenului

Ar trebui sa incepi cu pielea din jurul ochilor. Sub ochi exista cercuri negre de oboseala.  Deci, ai nevoie de un corector de nuanta galbuie. Daca ai o piele subtire si retele de vinisoare in jurul ochilor, atunci tonul trebuie sa aiba o nuanta roz.  Fondul de ten trebuie selectat cu 1-2 tonuri mai deschise. Dupa aplicare, crema reactioneaza la compozitia pielii si isi schimba culoarea intr-o nuanta mai inchisa. In 2-3 ore aceste modificari vor fi vizibile si vei obtine un ten de culoare inchisa. Machiajul profesional aplicat la domiciliu nu se poate face fara corectori si iluminatori.

Un corector profesional usor, este utilizat pentru a reduce vizibil ridurile. Aplica un strop de nuantator in zona dorita a fetei si intinde usor pentru a masca imperfectiunile. Pentru a face fata mai expresiva si mai luminoasa,  aplica un iluminator de asemeni, profesional, sub sprancene si intinde cu degetele. Corectorul de nuanta inchisa ascunde defectele si elimina volumul inutil.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]