De ce conteaza atat de mult cadourile handmade?

de | sept. 23, 2018 | Diverse

Traim intr-o lume in care multe lucruri sunt produse in masa. Nu ca exista ceva, in mod necesar, in neregula cu asta. Este minunat ca unele lucruri sunt fabricate in cantitati masive pentru a satisface o cerere la nivel mondial. Dar in cazul in care vreti sa faceti cadouri handmade de la ArtMyWay, acest lucru poate fi mult mai apreciat decat un lucru facut in serie in fabrica. Este minunat ca tot mai multi oameni de pretutindeni incep sa imbratiseze lucruri care sunt facute de mana in cantitati mici ceea ce inseamna ca sa faci cadouri handmade chiar poate fi ceva unic.  In cazul in care nu ati auzit, iata de ce cadourile handmade chiar conteaza.

1. Potentialul uman

Ultimele cateva decenii au inregistrat o scadere constanta a productiei traditionale. Este trist pe de o parte. Pe de alta parte, a pregatit calea pentru un nou tip de productie … una care cuprinde potentialul uman si da indivizilor o voce pe care nu o pot avea altfel. A cumpara un produs realizat manual sau a face un cadou handmade inseamna sa afirmi si sa dai o viata continua acestei voci umane.

2. Este in natura umana sa valorizeze spiritul creativ

Cand faceti ceva, va lasati o parte din dvs. in acel lucru. Cand ati terminat sa creati, va mandriti cu acel lucru pentru ca va vedeti in el. Cand cumperi ceva pe care altcineva l-a facut, tu te-ai reflectat in acea achizitie. Cand oferi cadouri handmade transmiti mai departe spiritul persoanei care l-a creat. Indiferent daca este vorba de culoare, textura, forma sau doar starea de spirit, un articol handmade, care a fost conceput ca o expresie a spiritului persoanei creative, este pretuit si apreciat cu mult mai mult decat un articol care a fost facut pentru consumul mondial de masa.

cadouri handmade

3. Articolele realizate handmade sunt realizate intr-un mediu de bucurie, onoare si respect

Ati studiat vreodata spatiul de lucru al unei persoane care creeaza lucruri handmade? Creatiile lor sunt aproape intotdeauna facute intr-un spatiu de bucurie, onoare si respect. Aceleasi valori se gasesc cumva si fibra articolului realizat manual. De exemplu, luati in considerare faptul ca fiecare centimetru din firele care formeaza o imbracaminte tricotata de mana, curge  prin degetele constructorului care tricoteaza imbracamintea. Cine nu ar avea grija deosebita de acest lucru?

4. Un articol handmade nu poate fi duplicat

Nici doua obiecte fabricate manual nu sunt exact identice. Variatiile de culoare, umbrirea, textura si forma sunt inerente unui articol realizat manual. Nu exista doua elemente asemanatoare, astfel incat fiecare dintre ele este unic. Aceasta inseamna ca fiecare articol handmade este, de asemenea, unic. De aceea, cadourile handmade sunt atat de valoroase pentru ca sunt unice si stiti ca daca primiti unul, nimeni pe lumea aceasta nu va mai avea la fel.

5. Totul este mai frumos cand este facut cu o inima

Din ce in ce mai mult, oamenii sunt dispusi sa fie educati cu privire la valoarea unui obiect care este facut manual. Oamenii incep sa viseze despre lucruri care nu exista, dar le pot crea si  apoi sa le aduca la viata.

Acesta este motivul pentru care cadourile handmade chiat conteaza. Cu siguranta toata lumea poate intelege asta.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]