Htc 10 este un smartphone accesibil, care vizeaza persoanele fara posibilitati financiare ridicate, ce se pot bucura de toate functionalitatile unui smarphone fara sa investeasca o avere in achizitia lui. Cu toate acestea, protectia oferita de anumite huse HTC 10 de la Guardo Shop este inerenta, deoarece ecranul sensibil, carcasa realizata din materiale casanta si dependenta de telefonul mobil inregistrata to mai mult de orice tip de utilizator genereaza un risc de spargere mare, ce este inlaturat de folosirea husei de protectie. Pe guardo.shop ai la dispozitie toate modelele de huse pentru HTC 10 pentru a-ti alege modelul acre te reprezinta, a asigura protectia telefonului mobil si, totodata, pentru a fi in trend.

Husele de telefon pentru HTC 10 ce acopera doar spatele acestuia au monopolizat piata

Perioada huselor de telefon care acopereau integral device-ul, acelea tip carte au pierdut tot mai mult teren, iar locul lor a fost luat de husele din silicon ce protejeaza spatele device-ului, care sunt mult mai practice si usor de folosit. Ecranul telefonului este protejat cu folii de sticla impotriva accidentelor si zgarieturilor, astfel ca o husa de telefon care sa imbrace device-ul complet nu mai este necesara. Husele pentru HTC 10 preferate de utilizatorii de toate varstele sunt huse simple, fie transparente, fie in culori uni, din silicon, care se pliaza perfect pe design-ul aparatului si ofera o manevrabilitate usoara si un aspect placut.

Design inovativ, culoare si contraste pentru husele de HTC 10

In timp ce adultii prefera huse sobre, cat mai simple si mai apropiate de design-ul telefonului, utilizatorii de HTC 10 cu varste mai mici prefera huse colorate, pline de imprimeuri si peisaje, 2D sau 3D, cu grafica nedefinita sau personaje cunoscute. In acelasi timp, liceeni si studentii adopta pentru husele de HTC 10 un stil mai apropiat de SF, de lumea necunoscuta, cu motive in filmele de groaza si simboluri ale mortii, care exprima subliminal trairile interioare contrastante ale acestora.

Husa Psy 20life

Husele hard case pentru HTC 10- o alegere inca la moda

Aluminiul este un material rece si usor, care se incadreaza in gusturile utilizatorilor de HTC 10 privind husele de telefon, astfel ca reprezinta o alegere predominanta in materie. Acest tip de husa se potriveste ca textura cu carcasa telefonului si lasa impresia unui HTC 10 personalizat, cu un design unic si atragator. Husele hard case pentru HTC, asemenea huselor din silicon, permit modalitati de imprimare si personalizare multiple, ceea ce se transpune in diversitate si multiple optiuni pentru cei care cauta o husa de telefon altfel.

Unde gasesc huse pentru HTC 10?

Husele pentru HTC 10 se pot achizitiona de la magazinele specializate in vanzarea de telefoane mobil, de la cele specializate in comercializarea accesoriilor pentru telefon si online, din magazine specializate precum guardo.shop. Avantajele achizitionarii unei huse pentru HTC 10 online se reduc la o mai mare gama de modele si printuri si la un pret de achizitie mai mic. Pe guardo.shop ai la dispozitie mii de modele de huse de HTC 10 si oferte permanente.