salon coafuraFiind femei, asta ne face frumoase, ca nu degeaba ni se spune „sexul frumos”, nu-i asa? Adevarul este ca o frumusete neintretinuta se pierde prea din timp. De aceea, o femeie care se iubeste si se respecta, acorda timp ingrijii personale. Uneori o facem independent, alteori chiar este nevoie sa apelam la serviciile specialistilor.

Patio Studio- salon coafura din Bucuresti

Patio Studio este unul dintre saloanele de coafura din Bucuresti, mai exact din incinta Baneasa Shopping City, care ofera clientilor sai servicii specializate, la preturi cu adevarat avantajoase pe piata din domeniu in Romania.
Avand alaturi o echipa formata numai din experti, care isi dau cu adevarat interesul ca fiecare client in parte sa fie multumit, salonul de coafura din Bucuresti ofera o experienta extraordinara de salon- rasfat, relaxare si un par stralucitor.

Salonul de coafura din Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai servicii complete de coafor. La Patio Studio- salonul de coafura din Bucuresti- poti fie numai sa-ti scurtezi varfurile parului, poti sa te rasfeti cu un tratament de intretinere a culorii sau poti chiar sa-ti faci o schimbare absolut radicala a look-ului. Produsele folosite de catre salonul de coafura din Bucuresti sunt garantat de calitate si sunt intotdeauna atribuite in functie de nevoile clientilor. Astfel, la salonul de cofura din Bucuresti, Patio Studio, va veti bucura fara niciun dubiu de rezultatul dorit.

Gama serviciilor salonului de coafura din Bucuresti cuprinde spalat, styling, tuns s.a.m.d. Si pentru ca isi doreste o fidelizare puternica a clientilor, salonul de coafura din Bucuresti ofera acetora pachete de coafat la preturi cu adevarat competitive.

Pentru orice ocazie speciala sau pur si simplut pentru ca meritati sa va rasfatati, va recomandam cu incredere sa apelati la salonul de coafura din Bucuresti, Patio Studio.

Pentru o cofura impresionanta, care sa reziste si pentru servicii profesionale ireprosabile, te asteptam la Patio Studio- salonul de coafura din Bucuresti.