Cum poți face bani din ciclism

de | sept. 18, 2018 | Ciclism

Cel mai mare hobby al tău este ciclismul și te gândești cum ai putea să profiți de acest lucru astfel încât să îți asiguri măcar finanțele pentru piesele de schimb? Află că există câteva soluții pentru a scoate bani din sportul preferat, fără a-ți pierde însă și plăcerea de a-l practica.

Mulți dintre noi știm că nu vom ajunge niciodată cicliști profesioniști și suntem ok cu asta. Practicăm acest sport din plăcere și iubim libertatea pe care ne-o oferă. Dar, ar fi rău dacă am putea face din acest hobby și o sursă de venit? Deloc, dimportivă. Ar fi mai mult decât util să îți poți scoate măcare banii pentru piesele de schimb și deplasări.

Deci, cum anume poți face bani din ciclism? Iată două idei interesante și cu șanse mari de reușită în cele ce urmează.

1. Fă-ți un blog

Știu, probabil vei spune că nu ai timp de blog sau că nu știi cum să-ți faci unul. Dar, înainte de a refuza ideea, citește ce am de spus. În primul rând, dacă nu știi să îți faci un blog, poți apela la un prieten (este imposibil ca într-un grup de prieteni măcar unul să nu se priceapă la acest domeniu) sau poți urmări tutoriale în care ți se explică exact pașii pe care trebuie să îi urmezi.

În ceea ce privește timpul alocat postărilor regulate, trebuie să știi că pentru început este suficient să postezi de două ori pe săptămână. Ulterior, pe măsură ce capeți experiență și vizitatori, poți crește sau rări frecvența postărilor, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

De asemenea, este important să știi că nu trebuie neapărat să ai talent la scris și nici măcar să știi la perfecție gramatica limbii române. Utilizatorii care vor ajunge la tine pe blog vin pentru informația pe care le-o oferi, datele tehnice, ideile de trasee și așa mai departe.

Dar, vei spune probabil, cum anume pot face bani din blog? În primul rând, dacă ai mai mulți vizitatori (cel puțin 1000 unici pe zi) poți obține bani din publicitate, poți fi contactat de producători sau distribuitori de biciclete pentru a le face reclamă la anumite produse și așa mai departe.

Așadar, nu îți mai face griji inutile și apucă-te de treabă! Ai nevoie de multă implicare înainte de a ajunge la stadiul de a scoate bani din blog.

2. Postează pe Youtube

Îți place să mergi pe trasee lungi, montane și spectaculoase? Investește într-o cameră pe care o poți monta pe cască și filmează peripețiile prin care treci sau doar minunile naturii care îți ies în cale. Astfel de clipuri pot deveni virale și cu cât ai mai multe vizualizări, cu atât cresc șansele de a primi o remunerație de la Youtube.

Pentru a crește șansele ca videoclipul să obțină cât mai multe vizionări, promovează-l pe rețelele sociale și pe blog (iată un alt motiv pentru care e bine să îți faci blog).

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]