Cel mai des utilizat periferic este imprimanta pe care fiecare dintre voi o avem instalata in apropierea biroului de acasa, sau langa cel de la serviciu. In mod obisnuit nimeni nu poate spune cand are nevoie de imprimanta atat timp cat lucrarile care sunt realizate cu calculatorul sau laptopul nu sunt de natura sa necesite zilnic utilizarea acesteia.

Cu toate acestea sa stii ca ai imprimanta gata de printare in orice moment este cel putin confortabil pentru ca o simpla coala de hartie imprimata ce contine CV-ul tau, spre exemplu, te va scuti de drumuri suplimentare la un centru de copiere mai ales atunci cand este in mare graba.

Contrar parerilor, un periferic cum este imprimanta se poate defecta de la o utilzare la alta, atat din punct de vedere al cartuselor cu care printeaza, cat si mecanic. In mod deosebit o imprimanta cu cerneala este predispusa uscarii cartuselor atunci cand acestea nu sunt rulate pentru imprimare pentru perioada mai mare de timp, iar aceasta ar fi cea mai simpla situatie. In compensare, o imprimanta care foloseste un cartus cu toner este scutita de uscarea consumabilului aflat in cartus, insa la fel de bine, dintr-o data, poate sa nu fie utilizata corespunzator din motive mecanice.

De cele mai multe ori, defectiunile unor imprimante nu pot fi rezolvate in regie proprie si se presupune ca majoritatea utilizatorilor nu au nici cunostintele necesare depanarii si cu atat mai mult nici sculele adaptate acestui tip de operatiune.

Ca atare cel mai sigur este sa ai la indemana un numar de contact la un service imprimante sector 2 Bucuresti la care sa poti apela in caz de nevoie.

Cazuistica defectiunilor este numeroasa si de la cele mai simple intreruperi in fluxul incarcarii si rularii hartiei in corpul imprimantei in procesul de printare, se poate ajunge la defectiuni care necesita inlocuirea unor componente electronice sau mecanice. Cum spuneam, cel mai important este sa nu interveniti asupra unei imprimante care nu functioneaza corect sau deloc, pentru ca nivelul defectiunii poate fi amplificat atat timp cat nu aveti cunostintele potrivite pentru depanarea unui echipament periferic de tipul unei imprimante cu jet cerneala sau a unei imprimante laser.

In centrul Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, functioneaza si centrul de service imprimante sector 2 Bucuresti, unde echipa de tehnicieni este gata sa preia solicitarea dumneavoastra. Inspectia defectiunii si determinarea modalitatii de reparare, precum si necesarul de piese atunci cand este cazul, sunt gratuite, ramanand sa achitati serviciul de servisare propriu-zis si piesele care ar putea fi necesare.

Procedura de service se realizeaza rapid atat timp cat nu exista impedimentul legat de comandarea de la furnizori a unor piese care nu se regasesc in stocul centrului de service imprimante sector 2 Bucuresti.