Tavane false pentru un interior modern

de | sept. 6, 2018 | Home & Deco

Astazi, interiorul unei cladiri moderne este foarte complex si variat. O mare importanta in proiectarea spatiului interior al camerei, il are plafonul. In ultimii ani, arhitectii si constructorii au dezvoltat si implementat in practica,  modele decorative ale unui tavan fals de la VIPcasa,  care fac interiorul nu  numai frumos , ci , de asemenea, practic si  convenabil. Avantajele tavanelor false sunt functionalitatea si usurinta in utilizare, compatibilitatea cu echipamentele tehnice, si sunt usor de instalat si de demontat.

Ce ofera tavanele false

 Rezistenta si durabilitate. Tavanele false necesita rar inlocuirea, deoarece sunt rezistente la deteriorari in timpul demontarii si in timpul curatarii umede.

Originalitate. O gama larga de modele si culori ale tavanelor false, permit realizarea diverselor proiecte de design.

Absorbtia sunetului. Utilizarea panourilor perforate cu substraturi absorbante de zgomot sau panouri acustice speciale, permit optimizarea mediului acustic in camera si crearea unei atmosfere confortabile pentru munca si petrecere a timpului liber.

Siguranta la foc. Tavanele false sunt realizate din materiale incombustibile, care asigura o protectie suplimentara in caz de incendiu.

Tavane lucioase tip oglinda 249

Rezistenta la umezeala. Datorita proprietatilor lor unice, plafoanele false pot fi utilizate in incaperi cu umiditate ridicata: piscine, bai, bucatarii, vestibule, adica acolo unde materialele de constructie traditionale se deterioreaza rapid.

Reflexia luminii. Coeficientul crescut de reflexie a luminilor datorat tavanelor false de tip oglinda, imbunatatesc iluminarea incaperilor, mai ales in lumina naturala, evitand astfel, costurile suplimentare.

 

Atunci cand se utilizeaza tavane false in incaperi umede, cum ar fi baia,  exista necesitatea de a utiliza tavanul cu articulatii sigilate, impiedicand patrunderea aburului si a apei in golul dintre plafon si tavanul fals, asigurand astfel o ventilatie eficienta. Toate elementele subsistemului tavanului fals, trebuie tratate cu vopsea anticoroziva.

Avantaje

Avantajele tavanelor false, primeaza  in defavoarea dezavantajelor. Orice plafon fals ascunde toate dezavantajele plafonului de baza. Acest lucru este deosebit de avantajos intr-o casa veche, unde tencuiala a crapat si trebuie curatata. Elementele false sunt diferite in ceea ce priveste materialul, designul si categoria de pret. Majoritatea oamenilor vor putea alege un tavan fals  pentru propriul gust si bugetul familiei. In cazuri extreme, poti realiza chiar si cel mai ieftin tavan fals.

In primul rand, tavanele false  ascund perfect toate imperfectiunile de pe suprafata plafonului de baza, precum si retelele de comunicatii care dau un aspect urat, creand astfel, o suprafata neteda. Astazi, poti cumpara o varietate de modele stilistice. Sortimentul ofera posibilitatea de a alege o optiune potrivita pentru orice interior de apartament. In functie de complexitatea lucrarii, implementarea acesteia poate dura de la cateva ore, pana la 24 de ore, dar cel mai simplu tavan poate fi facut in doua, trei ore si foarte bine lucrat. In plus, ele pot fi usor demontate daca este necesar.

Design

Tavanele false pot fi lucioase, sticla, mata, marmura si oglinda, si acesta este un plus semnificativ al tavanului fals. Exista chiar si optiuni cu finisaj din piele de caprioara, catifea sau satin. In general, acest tip de décor,  se va potrivi bine in orice camera, creand confortul necesar in combinatie cu aspectul. Toate modelele moderne sunt foarte frumoase si practice, si in plus, daca doresti, poti crea un tavan real unicat, pe care nimeni nu il poate repeta.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.907)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.667)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.022)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.145)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]