Astazi, interiorul unei cladiri moderne este foarte complex si variat. O mare importanta in proiectarea spatiului interior al camerei, il are plafonul. In ultimii ani, arhitectii si constructorii au dezvoltat si implementat in practica,  modele decorative ale unui tavan fals de la VIPcasa,  care fac interiorul nu  numai frumos , ci , de asemenea, practic si  convenabil. Avantajele tavanelor false sunt functionalitatea si usurinta in utilizare, compatibilitatea cu echipamentele tehnice, si sunt usor de instalat si de demontat.

Ce ofera tavanele false

 Rezistenta si durabilitate. Tavanele false necesita rar inlocuirea, deoarece sunt rezistente la deteriorari in timpul demontarii si in timpul curatarii umede.

Originalitate. O gama larga de modele si culori ale tavanelor false, permit realizarea diverselor proiecte de design.

Absorbtia sunetului. Utilizarea panourilor perforate cu substraturi absorbante de zgomot sau panouri acustice speciale, permit optimizarea mediului acustic in camera si crearea unei atmosfere confortabile pentru munca si petrecere a timpului liber.

Siguranta la foc. Tavanele false sunt realizate din materiale incombustibile, care asigura o protectie suplimentara in caz de incendiu.

Tavane lucioase tip oglinda 249

Rezistenta la umezeala. Datorita proprietatilor lor unice, plafoanele false pot fi utilizate in incaperi cu umiditate ridicata: piscine, bai, bucatarii, vestibule, adica acolo unde materialele de constructie traditionale se deterioreaza rapid.

Reflexia luminii. Coeficientul crescut de reflexie a luminilor datorat tavanelor false de tip oglinda, imbunatatesc iluminarea incaperilor, mai ales in lumina naturala, evitand astfel, costurile suplimentare.

 

Atunci cand se utilizeaza tavane false in incaperi umede, cum ar fi baia,  exista necesitatea de a utiliza tavanul cu articulatii sigilate, impiedicand patrunderea aburului si a apei in golul dintre plafon si tavanul fals, asigurand astfel o ventilatie eficienta. Toate elementele subsistemului tavanului fals, trebuie tratate cu vopsea anticoroziva.

Avantaje

Avantajele tavanelor false, primeaza  in defavoarea dezavantajelor. Orice plafon fals ascunde toate dezavantajele plafonului de baza. Acest lucru este deosebit de avantajos intr-o casa veche, unde tencuiala a crapat si trebuie curatata. Elementele false sunt diferite in ceea ce priveste materialul, designul si categoria de pret. Majoritatea oamenilor vor putea alege un tavan fals  pentru propriul gust si bugetul familiei. In cazuri extreme, poti realiza chiar si cel mai ieftin tavan fals.

In primul rand, tavanele false  ascund perfect toate imperfectiunile de pe suprafata plafonului de baza, precum si retelele de comunicatii care dau un aspect urat, creand astfel, o suprafata neteda. Astazi, poti cumpara o varietate de modele stilistice. Sortimentul ofera posibilitatea de a alege o optiune potrivita pentru orice interior de apartament. In functie de complexitatea lucrarii, implementarea acesteia poate dura de la cateva ore, pana la 24 de ore, dar cel mai simplu tavan poate fi facut in doua, trei ore si foarte bine lucrat. In plus, ele pot fi usor demontate daca este necesar.

Design

Tavanele false pot fi lucioase, sticla, mata, marmura si oglinda, si acesta este un plus semnificativ al tavanului fals. Exista chiar si optiuni cu finisaj din piele de caprioara, catifea sau satin. In general, acest tip de décor,  se va potrivi bine in orice camera, creand confortul necesar in combinatie cu aspectul. Toate modelele moderne sunt foarte frumoase si practice, si in plus, daca doresti, poti crea un tavan real unicat, pe care nimeni nu il poate repeta.