Stim ca tratamentele de infrumusetare pe care le suporta unele vedete nu sunt tocmai dintre cele mai normale despre care am auzit. Astazi suntem gata sa iti prezentam insa unul care te va da pe spate.

Nu numai datorita lucrurilor folosite in crearea lui, ci si datorita pretului. Este considerat unul dintre cele mai scumpe tratamente, desi costa doar 250 de dolari. Asta pentru ca productia lui consuma resurse infime, raportat la costul care il platesc unele vedete pentru a-l obtine.

post natal massage1

Tu ai da 250 de dolari pe acest tratament?

Este vorba despre un tratament revolutionar, dupa cum spun specialistii. Acesta este fabricat sub forma unei creme faciale. Crema are ca efecte hidratarea si catifelarea pielii chipului tau. Tratamentul este absolut surprinzator datorita lucrurilor folosite pentru a fi creat.

Ingredientele principale sunt nimic altceva decat excrementele de pasare. Este incredibil, dar adevarat. Crema de fata este facuta preponderent din excremente ale pasarilor. Tratamentul este unul japonez, iar intre vedete este extrem de apreciat.

Persoana care a popularizat cu adevarat acest tratament este Victoria Beckham. Ba mai mult, ea spune ca nu a fost doar o tehnica de promovare. Ea chiar este loiala acestui tip de tratament.

Tratamentul poate sa coste in jur de 215 -250 dolari sau chiar mai mult, in functie de salonul unde alegeti sa vi se faca procedura.

Un alt tratament ciudat care costa o avere

Tot pe covorul rosu apar si urmatoarele tendinte: tratamentul cu plasma umana. Acesta poate costa pana la 1500 de dolari pentru o singura sedinta. Beneficiile sale sunt acelea ca lasa pielea catifelata si asigura o hidratare suplimentara pielii de pe fata.

Oare acesti oameni nu au auzit de sedintele de mezoterapie faciala sau de alte tratamente care lasa pielea catifelata si au aceleasi beneficii, fara a costa o avere?  

Kim Kardashian pare a fi innebunita dupa acest tip de tratament facial. Ba chiar se zvoneste ca ea ar fi folosit pe post de crema faciala chiar si sange uman, acesta fiind injectat in piele pentru un efect de stralucire suplimentara.

Voi ati incerca asa ceva in viata de zi cu zi? Sau mai mult decat atat, ati plati aceste sume pentru astfel de tratamente? Iata ca intre vedete ele sunt chiar obisnuite si sunt destul de apreciate pentru rezultatele benefice, conform declaratiilor celor ce au incercat asa ceva.