O cutie cu flori pentru mame si surori

de | sept. 3, 2018 | Diverse

Daca esti unul dintre oamenii care nu asteapta ocazii speciale pentru a oferi flori, daca iti place sa vezi zambetul de pe chipul celor celor pe care ii surprinzi in acest fel, atunci o sa-ti placa propunerea de a darui altceva decat o singura floare sau un buchet cu flori. Ce-ar fi sa oferi cutii cu flori de la Imod Flowers?

Aranjamente florale moderne: cutii cu flori

Cand daruim cadouri, ne place sa le punem in cutii alese cu grija, impachetate in hartie colorata, sau in pungi de cadouri. Cand vine vorba de cadouri, ambalajul conteaza mult. Cu atat mai important devine ambalajul atunci cand vorbim despre flori.

Cutia cu trandafiri roz cyclam

Cand mergem la o florarie ca sa cumparam flori pe care, de cele mai multe ori, vrem sa sa le oferim cuiva, ne asteptam ca acestea sa fie aiba un ambalaj atragator (de exemplu, o hartie speciala, care sa le protejeze si in acelasi timp sa arate foarte bine). Poate ca niciodata nu ii cerem floraresei sa ne dea florile asa cum sunt, fara nici un ambalaj. Pentru protectia lor, dar si din motive estetice, e recomandat ca florile sa aiba un ambalaj. Floraria online Imodflowers ne ofera posibilitatea sa daruim altceva decat buchete cu flori: cutii cu flori.

Ce inseamna flori in cutie, mai exact? E vorba de un nou tip de aranjament floral. Daca vrem sa oferim altceva decat buchete cu flori, putem sa comandam flori in cutie. Acestea sunt livrate gratuit oriunde in Bucuresti. Sunt aranjamente florale simple, aparent nesofisticate, insa realizate cu multa grija. Specialistii de la Imodflowers ne propun mai multe variante de flori in cutie, pentru ca noi sa alegem modelul care ne place cel mai mult si, mai ales, modelul care se potriveste cel mai bine persoanei careia dorim sa le oferim. Sigur ca nu e obligatoriu ca aceste cutii cu flori sa devina cadouri pentru altcineva. Putem sa le comandam pentru noi insine si sa ni le punem in camera noastra, in sufragerie sau pe biroul la care lucram.

Sunt putini oameni pe care nu ii impresioneaza in mod placut florile atunci cand le sunt daruite. Toate femeile se bucura atunci cand primesc flori, fie ca acest cadou vine de la sotul care si-a amintit ca au implinit douazeci de ani de casatorie, de la un prieten vechi, de la colegii de serviciu sau de la un admirator secret, care a ales sa nu isi dezvaluie inca numele. Cand primesc flori, ele se simt iubite si apreciate.

Daca vrei sa oferi flori unei persoane apropiate sau unei persoane de care ai vrea sa te apropii, alege sa-i dai flori in cutie. In acest fel, nu o sa mai fie nevoita sa caute un vaza in care sa le puna. Florile vor avea cutia lor, care li se potriveste perfect, le protejeaza si le pune in valoare. Sigur ca buchetele foarte mari sunt spectaculoase, dar sunt greu de gestionat. Unde sa pui zeci de trandafiri cand abia daca ai in casa o vaza micuta si lipsita de stabilitate? E mai simplu sa cumperi flori in cutie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]