In ultima vreme tot mai multe persoane cumpara agende si jurnale de la Pravalia cu Surprize pe care fie le ofera cadou fie sunt utilizate in timpul anului. In acest articol iti oferim mai multe sugestii pentru modul in care poti utiliza jurnalele sau agendele pe care le ai in diveste momente. Daca ai tot primit in ultima vreme cadou de la prieteni sau de la munca jurnale si agende probabil deja ai foarte multe lucruri pe stoc si nu stii ce sa faci cu ele. De asemenea este foarte posibil sa fi auzit ca sunt folosite jurnale si agende pentru divese campanii si chiar sa fi primit in urma unor campanii astfel de produse.

Jurnale si agende – gestionarea optima a timpului

Este important sa iti gestionezi corect timpul si tocmai de aceea suntem siguri ca ai nevoie de cele mai interesante instrumente pentru asta care sa te determine sa scrii in jurnalul tau. Iti recomandam sa iti notezi in agenda tot ce ai de facut sau planificarile pe zile. La finalul unei zile ar trebui sa te uiti cu atentie si sa vezi ce anume nu ai reusit sa faci. Se pot intampla multe si noi iti recomandam sa nu te simti descurajat atunci cand planul pentru o zi nu a fost dus la bun sfarsit. Nu este un capat de tara si nu ai de ce sa disperi din cauza asta. Daca vrei un instrument in care sa iti placa sa scrii iti recomandam sa cauti jurnale si agende si sa alegi ceea ce te defineste cel mai bine.

Agenda business nedatata retro jurnal planificator zilnic Classic gri

Jurnale si agende – cadourile perfecte

Atunci cand vorbim despre jurnale si agende una dintre cele mai comune utilizari este oferirea de cadouri sub aceasta forma. Daca stii ca prietenul sau in general persoana careia vrei sa ii oferi jurnale si agende are anumite preferinte cromatice este recomandat sa tii cont de ele atunci cand cumperi agenda sau jurnalul. De asemenea poti gasi jurnale si agende foarte frumoase si foarte calitative chiar si din hartie speciala cum este hartia de orez de exemplu, care arata vintage si care sunt foarte dragute.

Jurnale si agende – cadouri business

Daca vrei sa ii oferi sefului tau un cadou interesant poti opta pentru jurnale si agende. Acestea sunt foarte interesante mai ales atunci cand le oferi alaturi de un set de pixuri sau chiar vin la pachet cu un set de pixuri. Ca si idee general valabila poti alege mereu o agenda sobra intr-o culoare cat mai neutra. Daca iti cunosti bine seful, este recomandat sa te orientezi catre ceea ce ii place, chiar daca pentru tine poate parea extrem de ciudat. Sunt oameni care prefera agendele amuzante sau cele exotice care imita pielea de crocodil sau chiar si acelea care sunt foarte colorate.

Daca nu stii in general ce cadou sa faci poti iesi simplu din aceasta situatie cumparand jurnale si agende de cea mai buna calitate din magazinele online. Poti cauta si pentru tine agende sau jurnale in care sa iti planifici timpul sau in care sa iti notezi ce faci in fiecare zi.