pat masaj portabil 3 zoneUn pat pentru masaj profesional ridica in mod cert calitatea actului terapeutic pe care maseurul il va aplica in timpul unei sedinte ce poate fi solicitata de catre doritori in scopul destinderii musculare si pshihice, dar si pentru eliminarea, sau cel putin ameliorarea, unor afectiuni medicale care permit si au indicatie pentru primirea acestui tip de tratament, pentru ca oricare dintre noi trebuie sa preferam adoptarea de remedii naturale, atunci cand ele sunt posibile, in detrimentul celor medicamentoase.

Profesionistii in domeniu sunt atenti de fiecare data cand isi aleg aceste intrumente de lucru, pentru ca de calitatea si flexibilitatea lor depinde insasi performanta cu care vor putea aplica orice tip de masaj in functie de necesitatile clientului. Brand-ul Theia Massage a ales sa performeze in acest domeniu si veti gasi in oferta sa specializata cel putin un model de pat pentru masaj care sa va convina si sa se adapteze muncii pe care o faceti.

Fie ca vezi alege un pat pentru masaj fix, sau un pat pentru masaj portabil, calitatea si sustinerea performantelor dumneavoastra in arta masajului vor fi ridicate la un nivel superior care fara indoiala va fi apreciat de clientii ce apeleaza la serviciile de masaj. Materialele din care sunt fabricate sunt alese special pentru a face fata in primul rand greutatii persoanelor ce primesc masajul, dar si pentru a fi usor de intretinut. In mod special zona de contact a suprafetei de lucru va permite utilizarea de lotiuni speciale in timpul masajului fara ca aceasta sa fie afectata, urmand ca ulterior curatarea sa se faca cu usurinta.

pat pentru masajFlexibilitatea este un atu important la un pat pentru masaj, iar acest lucru se traduce prin simplitatea cu care il veti putea configura in functie de fiecare situatie in parte. Cele doua, trei si chiar patru zone pliabile sunt suficiente pentru a aseza persoana in cea mai confortabila pozitie, dar si pentru dumneavoastra acest avantaj devine important deoarece va creati conditii perfecte pentru a nu depune efort suplimentar in a va adapta unei anumite pozitii din care trebuie sa aplicati masajul.

In acelasi timp nu trebuie sa uitati de accesoriile care contribuie la cresterea eficientei sedintelor de masaj pe care la practicati. Un scaun rotativ cu reglarea inaltimii pe care puteti sta in timpul unei sedinte, sau un set de role pentru genunchi care reduc presiunea asupra picioarelor pacientului, precum si husa in care puteti transporta usor si sigur o masa pentru masaj pliabila, sunt si ele elemente care va inlesnesc munca si contribuie la multumirea clientilor.

Vezi ce pret au Aparatele de masaj pe Emag