Ferestre lemn stratificat pentru o casa moderna

de | aug. 27, 2018 | Diverse

Ferestrele bune sunt, desigur, produse fabricate din materiale moderne de inalta calitate. Astfel de ferestre ofera un regim optim de temperatura, un nivel ridicat de zgomot si izolatie termica, un schimb echilibrat de aer si umiditate. Atunci cand comanzi anumite ferestre din lemn stratificat, primesti produse din material viu. In timpul iernii, cu astfel de ferestre iti este cald, iar vara, in caldura aprinsa, iti este numai bine.

Ferestrele moderne din lemn stratificat sunt o combinatie optima de prelucrare mecanica si prelucrare manuala a lemnului, folosind cele mai bune specii de lemn. Aceste specii de lemn folosite pentru ferestre  sunt prietenoase cu mediul, iar pentru confectionarea lor se foloseste o tehnologie automatizata speciala, precum si vopsirea.Ferestrele stratificate din lemn de elita de diferite tipuri, se fabrica in diferite forme: arcuite, rotunde, ovale, dreptunghiulare, trapezoidale.

Protectie fata de mediul agresiv

Companiile ofera servicii de dezvoltare de design in colaborare cu un arhitect, proiectant si personal cu clientul. Avand in vedere toate cerintele moderne de siguranta, fiabilitate si functionalitate, sunt produse ferestre de inalta calitate din sisteme individuale de profil, de orice complexitate. Ferestrele din lemn stratificat  de stejar sunt o adevarata intruchipare a clasei Premium. Acestea ofera o viata foarte lunga si nicio grija in plus, protectie fata de influentele mediului agresiv, un aspect de neegalat si excelente proprietati de izolare a sunetului, toate acestea facand din acest tip de ferestre,  optiunea mai buna.

unilux holz technik

 

Lemnul de stejar este considerat unul dintre cele mai frumoase si moderne materiale pentru ferestre si usi. De-a lungul timpului, textura originala devine si mai gravata, mai ales pe partea stradala, accentuand astfel aspectul nobil al lemnului. Ferestrele din lemn stratificat sunt ideale pentru orice camera, arata bine atat pe fatada cladirii, cat si la interior. Astfel de ferestre, timp de multi ani, vor sublinia prezenta bunului gust si starea inalta a proprietarului lor. Pe langa culorile bogate si texturile frumoase, ferestrele din lemn stratificat sunt rezistente la efecte biologice. De asemenea, acestea sunt rezistente la abraziune, zgarieturi, stres mecanic si socuri, si bineinteles sunt intotdeauna in tendinta.

Fabricarea cu tehnologii moderne

Tehnologiile moderne permit fabricarea ferestrelor din lemn stratificat cu caracteristici tehnice excelente. Dupa o rata ridicata de izolatie fonica, economisiti energie la incalzire si iti asiguri linistea si confortul. Pentru ca ferestrele sa-si indeplineasca corect functiile, trebuie sa alegi corect componentele. Un rol important in stocarea caldurii il joaca unitatea cu geam dublu. La urma urmei, ocupa 80% din suprafata totala a structurii ferestrelor.

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt o solutie excelenta pentru orice casa,  datorita faptului ca pe geam nu se formeaza condens, chiar daca diferenta dintre temperatura din interior si cea din exterior este foarte mare.  Alegerea unei ferestre din lemn stratificat depinde de buget. Pentru fabricarea lor, poti alege speciile din lemn de elita – mahon si stejar, precum si lemn economic – pin si zada.

Aceste materiale au fiecare cate un anumit grad de rezistenta si stabilitate, insa toate au o textura frumoasa. Pentru ramele ferestrei de lemn se folosesc vopsele si lacuri. Datorita acestui fapt, se poate sublinia textura lemnului sau se poate da o anumita culoare ferestrei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]