Panouri solare incalzire piscine

de | mart. 27, 2015 | Afaceri

panouri solare piscine

Panouri solare incalzire piscine reprezinta niste sisteme utilizate pentru incalzirea apei din psicine.Cele mai utilizate si recomandate sunt panourile solare cu piese din metal golite deoarece ele pot fi folosite si in peroada de primavara, toamna cand sunt destule emisii de unde solare dar temperatura din atmosfera este destul de mica.Astfel ca, panourile solare cu piese din metal golite pot ridica temperatura fluidului din piscina si difera de panourile solare drepte, care reduc caldura si au un potential slab  in sezon.Datorita utilizarii panourilor solare de incalzire a piscinei cu piese din  metal golite, se poate intinde pe o durata mai mare sezonul pentru piscina depinde insa si de vreme.Daca aceasta este favorabila mai mult timp, este cu atat mai bine.

Fiecare sistem de incalzire trebuie sa fie bine stabilit, individualizat in ceea ce priveste caracteristicile piscinei.

Panourile solare au in componenta cel mai important element si anume fluidul care conduce caldura care este cu piese din metal golite.Ansamblul pieselor metalice ajuta la retragere iar designe-ul acestor piese accepta ca razele solare sa intre in panoul solar cu piese metalice golite din  mai multe parti.Acest lucru este datorita potentialului mai mare decat a panourilor solare drepte.Piesele metalice sunt alcatuite din doua piese, cel din afara este produs din  sticla, cu rigiditate  mare  iar celalalt dintr-un obiect care retine caldura si lumina.

Panourile solare incalzire piscine trebuie lustruite mult mai des din cauza omatului sau a caderii frunzelor direct in panou.Ansamblul pieselor din metal utilizate la panourile solare este produs din anumite aliaje ale metalului, piese din sticla iar suprafetele si obiectele de fixare pot fi realizate din fier sau aluminiu.

Panourile solare de incalzire piscina sunt utilizate in ansambluri de piese cu ciclu inchis sub o anumita forta.Materialele folosite la aceste tipuri de panouri trebuie sa durabile la procesul de alterare a panoului.Pentru a putea verifica gradele de temperatura, sunt asa-numitele aparate de potrivire a temperaturii.

Daca se intampla ca gradele din panoul solar sa creasca fata de un cazan deincalzire, atunci instrumentul de deplasare al fluidului incepe sa mearga si misca apa calda in cazan si cea rece in panoul solar.Piesele din afara panoului solar este incolor iar cele dinunatru au o parte care retine caldura si lumina.Piesele metalice goloite se substituie rapid si simplu, daca se strica o piesa poate fi inlocuita doar ea, nu este nevoie de alt panou solar.

Panourile solare de incalzire piscine cu piese metalice golite pot fi utilizate si la temperaturi mai mici.

1)Tipuri de panouri solare de incalzire piscine:

  • panouri obisnuite care sunt bune doar pentru piscina,
  • panouri cu piscine cu  fabricare de apa calda,
  • panouri care se folosesc si au in componenta mai multe ramuri si activitati.

2)Pentru o instalare corecta a panourilor de incalzire piscina, trebuie avut in vedere:

  • marimile suprafetei piscinei,
  • felul piscinei (daca este afara sau inauntru),
  • unde se vor pune panourile solare,
  • separarea si eliminarea bacteriilor din piscina.

3)Avantajele principale al utilizarii panourilor solare de incalzire piscine:

  • pot fi inlocuite doar piesele panoului, nu si el,
  • sunt bune surse de caldura,
  • au preturi acceptabile.Astfel ca, panourile solare de incalzire piscine de la www.Panourisolare-eco.ro se caracterizeaza prin calitate, rezistenta la deteriorare si impermeabilitate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]