Foloseste un sampon profesional! Nu vei regreta!

de | aug. 8, 2018 | Life

Sunt femei carora le place sa aiba parul lung si pentru nimic in lume nu ar renunta la podoaba lor capilara, asa cum sunt femei carora parul scurt li se pare mult mai atragator. Un lucru e cert: lung sau scurt, parul frumos e intotdeauna sanatos. Pentru un par sanatos trebuie sa folosim sampoane profesionale de la Beauty One Shop.

Sampon profesional pentru un par puternic

De metodele de ingrijire a parului pe care le foloseau bunicile noastre am auzit cu totii. Ni s-a spus ca e bine sa ne spalam pe cap cu sapun de casa, ca berea face bine parului, ca gazul lampant il face mai viguros si ca tinctura de usturoi sau de ardei iute ii stimuleaza cresterea. Daca in urma cu cateva zeci de ani femeile ar fi avut acces la un sampon profesional, l-ar fi folosit cu siguranta. Oricine incearca astfel de produse e incantat de efectul lor. Putem spune ca cine a folosit vreodata un sampon profesional n-o sa-si mai doresca niciodata sa se intoarca la un sampon obisnuit.

De unde poti sa cumperi sampon profesional?

Beautyone Shop e un magazin online cu produse destinate saloanelor de frumusete, de la echipamente specifice pana la consumabile. Ceea ce nu stiai insa este ca unele dintre aceste produse pot fi folosite si acasa, de oricine. In aceasta categorie intra sampoanele.

organic shampoo

Un sampon profesional e un produs de o calitate superioara sampoanelor din magazinele obisnuite. Concepute special pentru a crea un efect imediat (de exemplu, sampoanele pentru volum dau volum parului fara sa-l incarce), sampoanele profesionale sunt produse foarte eficiente.

Imagineaza-ti ca detii un salon de coafura. Asa cum e firesc, iti doresti sa le oferi clientelor tale cel mai bun tratament, folosind cele mai bune produse. Nu le vei spala parul, inainte sa-l coafezi,  cu un sampon oarecare, ci cu unul pe care l-ai achizitionat de la un magazin specializat.

Pentru cei dornici sa-si ingrijeasca parul asa cum doar profesionistii stiu sa o faca, un sampon profesional e un produs de care nu se pot lipsi.

Nu te-ai convins inca de importanta utilizarii unui sampon profesional pentru cei care vor sa ofere o ingrijire speciala parului lor? Te provoc la un experiment. Gandeste-te la oamenii cu un par spectaculos de frumos, eventual lung, pe care ii cunosti. Nu conteaza daca sunt barbati sau femei. Intreaba-i ce fel de sampon folosesc. In 90% din cazuri iti vor spune ca e un sampon profesional. Dupa ce te-ai convins singur de lucrurile despre care ti-am spus, nu-ti ramane altceva decat sa comanzi si tu de la Beautyone Shop un sampon adresat profesionistilor. Folosind produse tot mai bune, vei invata, cu timpul, sa-ti cunosti parul si sa eviti tratamentele care l-ar putea afecta. Apoi vei avea mai mult curaj sa faci experimente. Vei putea sa incerci o culoare a parului noua, intensa, fara teama ca nu va rezista in parul tau. Folosind un sampon pentru fixarea culorii, noua nunata a parului tau va fi protejata.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]