Unul din materialele de constructii care nu are concurenta cand vine vorba de izolarea termica este polistirenul expandat. Daca se doreste izolarea termica a unei cladirii, cea mai populara optiune printre consumatori o reprezinta polistirenul expandat. Dar dupa cum bine stiti exista si alte variante cad vine vorba de izolarea unei locuinte, astfel ca este bine sa stiti care sunt avantajele si dezavantajele pe care le prezinta acest material, inainte sa luati o decizie.

Daca vreti sa aflati mai multe despre toate acestea cititi urmatoarele randuri despre acest bun izolator.

Este polistirenul expandat cea mai buna alegere?

Dupa cum a fost adus in discutie si inainte exista o gama mult mai extinsa cand vine vorba de izolarea locuintelor. Astfel ca poate va intrebati daca polistirenul expandat reprezinta cea mai buna optiune pe care o aveti cand vine vorba de izolare. Puteti lua in considerare urmatoarele detalii:

O importante característica a acestui material este faptul ca este un material stabil.

O alta proprietate foarte interesanta acestui material este faptul ca va incetini transferul de vapori dintr-un imobil spre exterior.

Nu in ultimul rand, polisiterul expandat nu poate fi afectat cu usurinta de catre factorii externi, precum ciupercile, bacteriile sau mucegaiul. Este o proprietate importanta, caci in acest mod veti stii ca sanatatea dumneavoastra sau a familiei nu este afectata de catre depunerile de mucegai.

Care este competitorul polistirenului expandat?

Unul din cei mai mari competitori ai polistirenului expandat este cel extrudat. Dar este acesta o optiune mai buna?

Raspunsul difera in functie de modul in care va doriti sa il utilizati. In mai multe situatii acest tip este o alegere mult mai buna. Dar exista o situatie specifica cand este de preferat sa alegeti varianta extrudata. In cazul in care aveti in plan sa izolati o podea, cea mai buna alegere este sa alegeti varianta extrudata. Dar in restul situatilor pueteti sa il alegeti fara nicio problema pe acesta.

O alegere foarte buna in vederea izolarii unei cladirii o reprezinta polistirenul expandat

polistiren expandat

Iar daca vrei sa-l cumperi ai ocazia sa o faci chiar acum, achizitionandu-l de la Mesteru Manole. Gama din care poti sa alegi este una foarte mare, astfel ca vei gasi polistirenul expandat de care ai nevoie pentru proiectul tau de constructii.

Mesteru Manole iti pune la dispozitie polistiren expandat de cea mai buna calitate, iar raportul calitate-pret este unul excelent. In cazul in care intampini vreo problema in plasarea comezii, nu uita ca pe site-ul www.mesterumanole.ro exista si o linie de consiliere gratuita.