optimef M2Andrei Morariu si Bogdan Costea sunt doi antreprenori romani, care au intrat pe piata de curand, aducand odata cu ei gloria unui vechi model de ceasuri de mana – ceasurile Optimef. Acestea au fost primele ceasuri de mana realizate in Romania comunista, productia lor incepand inca din anul 1979.

Printre atatea ceasuri de firma vandute anual la tot felul de targuri si in milioane de magazine online, romanii au ales sa se ocupe de o adevarata parte de istorie a poporului nostru.

Au luat asadar elegantul design Optimef din anii 79 si au adaptat-o la modernism, oferind un design contemportan, mult mai fresh, combinat cu functionalitatea ceasurilor si cu ideile din anii de mult trecuti, iar acum ceasurile Optimef au reiesit la lumina, fiind vandute in diferite clase.

Primul ceas lansat poate fi achizitionat cu suma de 650 lei       

Primul proiect al antreprenorilor este ceasul Farazece – denumit asa in urma modului in care romanii obisuiesc sa comunice ora. Este un ceas dotat cu un mecanism Japonez, confectionat si asamblat in China, dupa designul si cerintele romanilor.

Poate fi cumparat cu 650 de lei, acesta fiind un pret mai mult decat accesibil. Pe viitor antreprenorii doresc sa produca ceasul in Romania, in totalitate, doar ca pretul acestuia va fi influentat, considerand ca momentan nu este oportun acest lucru.

Al doilea ceas pe care l-au lansat este o readaptare a ceasului Optimef OREX, alaturi de celelalte modele CROMEF, care pe vremea comunismului reuneau un pachet de 7 modele diferite. Antreprenorii au preluat astfel designul clasic, au imbunatatit mecanismul si au pastrat acuratetea ceasurilor, distribuind odata cu ele si povestea primelor ceasuri de mana realizate in Romania.

Unde puteti comanda aceste ceasuri?

Ceasurile pot fi gasite pe magazinul online al brandului Optimef, iar in scurt timp antreprenorii doresc sa introduca gama de produse si in magazine. Ei bine, pana atunci puteti alege orice alt model din magazinele de ceasuri online care comercializeaza ceasuri de firma sau modele mainstream la preturi extrem de accesibile.

Ceasurile Optimef probabil vor reprezenta anumite gusturi, fiind ceasuri considerate premium, avand calitati exceptionale si preturi ce reflecta categoria ceasurilor de elita.