Beneficiile folosirii fondului de ten

de | iul. 24, 2018 | Life

Fondul de ten de la Paese este un produs de ingrijire personala care a cunoscut de-a lungul timpului diverse forme, aprecieri, opinii. Folosirea de fonduri de ten a fost cu mult timp inainte un proces de machiaj care ingreuna fata, care afecta zonele sensibile ale fetei. De multe, folosirea fondului de ten ducea la aparitia punctelor negre si a acneei.

Hidratarea fetei

Desi este folosit in scop estetic, fondul de ten esti un produs care hidrateaza pielea fetei, actionand ca o crema. Textura lui permite relaxarea tenului, il hidrateaza si in acelasi timp pielea poate sa respire. Fondul de ten este un produs pe care nu il putem neglija in rutina noastra sau atunci cand participam la un eveniment. Pe langa hidratare, ofera un aspect placut fetei noastre.

fond de ten

Protejeaza pielea

In ultimul timp, tot mai multi producatori de produse de machiaj au grija ca fondul de ten pe care il scot pe piata sa fie un produs care protejeaza pielea. Observam ca majoritatea fondurilor de ten au protective impotriva razelor solare. Folosirea in mod constatnt a unui fond de ten ne ofera protectie impotriva razelor UV, dar si impotriva particulelor de praf cu care tenul noastra intra in contact pe durata intregii zile.

Acoperire

Fie ca avem nevoie de un machiaj complex sau pur si simplu de un aspect placut si natural al fetei, fondul de ten va fi produsul care cu siguranta va acoperi punctele negre ale fetei, petele rosii sau acneea cu care ne confruntam mai ales in perioada adolescentei. Gasim in magazine fonduri de ten cu aoperire mica, medie sau mare, in functie de nevoile noastre. Recomandat este sa folosim un fond de ten cu acoperire mica sau medie, mai ales atunci cand avem nevoie de acoperirea imperfectiunilor in fiecare zi. Astfel ne asiguram ca pielea noastra poate sa respire, este hidratata si are un aspect placut, natural.

Matifiaza tenul

Orice tip de ten, in contact cu caldura sau care are contact cu o zona in care umiditatea este mare, va avea la un moment dat un aspect gras. Folosirea unui fond de ten potrivit ne asigura matifierea pielii si un aspect placut pe o durata lunga de timp. Alege mereu un fond de ten matifiant si in acest fel machiajul tau va arata perfect.

Protectie pe timpul iernii

Atunci cand alegem diverse fonduri de ten, trebuie sa avem in vedere ca acesta are un efect benefic si pe timpul iernii, in zilele friguroase. Aplicarea unui fond de ten va oferi hidratare pielii si aceasta nu va fi afectata de temperatura rece de afara. Cu aplicarea unui fond ten ne asiguram ca tenul nostru nu se usuca si nu este deshidratat.

Daca pana acum nu ai fost convisa de beneficiile fondurilor de ten, poti sa iei in considerare aspectele mentionate mai sus. Aplicat corect, un fond de ten poate avea mai multe beneficii decat crezi. Mai mult decat faptul ca fondul de ten acopera imperfectiunile si are un efect de matifiere, fondul de ten hidrateaza pielea si o protejeaza de razele UV si de particulele de praf.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]