Secretele tenului printesei Meghan Markle. 6 tehnici speciale

de | iul. 22, 2018 | Fashion, Recomandat, Sanatate

Ai admirat-o de curand pe noua ducesa de Sussex, Meghan Markle in ziua nuntii cu printul Harry si visezi si tu la un print dar, mai ales la un ten perfect ca al ei?

Ai doua optiuni: poti trage putin cu ochiul la preferintele vedetelor de la Holywood sau Londra cu privire la preferintele lor in materie de tratamente faciale ori recurgi la bisturiu. Stim ca “obrazul subtire cu cheltuiala se tine”, dar nu trebuie sa recurgi la masuri asa drastice, tocmai inainte de marele eveniment.  Pe langa trucurile speciale si tratamentele homemade, stiute de fiecare, de cele mai multe ori este nevoie si de mana unui profesionist sau de tehnologia inovatoare.

Indiferent ca doresti o stralucire instantanee sau o refacere completa a texturii pielii, specialistii au la indemana cele mai bune tratamente, care au la baza, atat tehnologia inalta, cat si vindecarea.

6 tehnici folosite de vedetele internationale care te ajuta sa obtii stralucirea unui ten ca de printesa:

  • Face Gym sau masaj facial

Cu siguranta te-ai gandit sau ai inceput deja un regim alimentar si de fitness speciale, ca sa te ajute sa arati spectaculos in ziua nuntii, insa pentru ten ce masuri ai luat? Specialistii de beauty din afara au inclus pe lista de tratamente pre-wedding exercitiile faciale, pulsatiile electrice si micronice pentru ridicarea si sculptarea trasaturilor fetei. Acestia recomanda minim patru astfel de tratamente, cu doar o luna inainte de nunta, pentru un ten radiant si spectaculos in ziua nuntii.

Chiar expertul in frumusete din New York, Nichola Joss recomanda masajul facial, atat de preferat de Kate Moss sau Meghan Markle. Joss recomanda masajele din interiorul gurii pentru conturarea mai buna a obrajilor, pentru ridicarea muschilor fetei si a pielii. Pentru rezultate uimitoate se folosesc uleiurile faciale si suplimentele de piele, astfel incat stralucirea pielii sa vina de la interior catre exterior.

  • Masaj facial cu dispozitive electrice

Un masaj facial, cu un dispozitiv electric de stimulare a muschilor, prin diferite miscari ale mainii sau biciuirea pielii sunt ideale pentru circulatia sangelui si producerea de colagen la nivelul fetei. Cu ajutorul unor astfel de tehnici uiti de interventiile chirurgicale, dobandind o piele cu un aspect natural fara imperfectiuni.

Tehnicile de masaj pentru alungirea fetei, biciuirea fetei sau dispozitivele de radiofrecventa reprezinta mai mult decat o solutie pe termen scurt. Sunt utile oricarei viitoare mirese, si nu numai, stimuland productia de colagen de sub piele, o perioada indelungata de timp. Rezultatele sunt vizibile imediat.

  • Terapia cu celule stem

Clinicile de renume din Londra, New York sau Chelsea pun la dispozitie viitoarelor mirese diferite tratamente pentru reintinerirea pielii. Acestea pot include terapii prin colagen cu celule stem, diferite tipuri de peeling, IPL si laser. Masajul special pentru pielea ochilor, cu abordari tehnice speciale sunt o alta metoda de indepartare a semnelor de imbatranire a pielii.

  • Tratamente speciale de exfoliere si extractii

Produsele Face Place sunt cele mai bine pastrate secrete de frumusete de la Hollywood, de mai bine de 40 de ani. Clinicile internationale care utilizeaza aceste produse  pentru tratamentul fetei, prin tehnici speciale de extractii si curenti galvanici, se mandresc cu cele mai bune rezultate la nivelul tenului. Vedetele care le calca pragul beneficiaza de un ten cu un aspect vizibil imbunatatit, mai putine riduri si o fata radianta.

  • Terapia cu lumina cu LED

Terapia cu lumina cu led-uri speciale este o metoda inovativa de rejuvenare faciala. Cu ajutorul acestei tehnologii, pielea cu imperfectiuni se repara in mod natural, se reface colagenul, se activeaza elastina si acidul hialuronic. Rezultatele sunt vizibile imediat la suprafata pielii, iar tu te bucuri de o stralucire suprema. Led-ul special este util pentru persoanele cu acnee, rozacee sau eczeme. Cateva sedinte, inainte de marele eveniment sunt de ajuns pentru un ten ca de printesa.

  • Tratamente non-invazive de dermoabraziune

Exfolierea, extractia si hidratarea prin intermediul aparatelor HydraFacial de dermoabraziune sunt procedee preferate de Beyonce si Kate Winslet. Un astfel de tratament bland de exfoliere reda pielii un aspect tanar, stralucitor, fara sa irite sau sa inroseasca pielea. Este recomandat, mai ales daca nu esti pregatita pentru procedurile invazive si vrei rezultate rapide. Datorita folosirii luminii cu LED si a acidului hialuronic, este stimulata productia de colagen si elastina, dispar liniile fine, ridurile, hiperpigmentarea sau acneea. Dupa un astfel de tratament pielea va ramane superba, gata sa se arate in lume.

Daca si pe tine te-au convins aceste metode de refacere a pielii, rapid si fara sa lase urme, nu trebuie decat sa faci o programare la o clinica specializata in astfel de proceduri.

Un alt tip de tratament de infrumusetare foarte util si cunoscut il poti gasi aici.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.954)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]